HR-nieuws

GoodHabitz | In en uit dienst

Tijdens de eerste lockdown hebben alle medewerkers van BplusC toegang gekregen tot GoodHabitz. Hier kun je digitaal allerlei trainingen volgen, variërend van werken met Microsoft Office en Excel tot mindfulness, onderhandelen en klantgericht werken.

Om het aanbod inzichtelijk te maken (er is namelijk zóveel te doen), heeft GoodHabitz een aanhaakkalender gemaakt. Hierin staan meer dan honderd Nederlandse en internationale feestdagen, evenementen en andere actualiteiten, die ze gekoppeld hebben aan hun online trainingen.

Zo was op 17 januari de verjaardag van Muhammed Ali. Hier zijn ze op aangehaakt met de training “Omgaan met agressie”. Deze is nu uiteraard ook nog te volgen en geeft goede inzichten en handvatten om beter om te gaan met dwarse en/of agressieve klanten (denk bijvoorbeeld aan de mondkapjesweigeraars).

Bij De Nationale Voorleesdagen van 20 tot 30 januari tippen ze de training “Snellezen, no story, no glory”.
Benieuwd wat ze op World Nutella Day (5 februari) of de verjaardag van Steve Jobs (24 februari) in petto hebben? Bekijk hier de kalender van februari.

Inloggen bij GoodHabitz kan met de mail die je in april of mei 2020 vanuit het (toen nog) P&O-mailadres hebt ontvangen. Ben je je inloggegevens kwijt? Klik dan op de inlogpagina op ‘wachtwoord vergeten’. Mocht dat ook niet werken, of mocht je nog niet zo lang bij BplusC in dienst zijn, stuur dan een berichtje naar HR@BplusC.nl.

Uit dienst

- Jeanet Visser – Wildschut (medewerker Facilitair)
- Femke Klaassen (Cultuurcoach)
- Sasu Aghafua (Medewerker Facilitair)
- Wil de Bree (Medewerker logistiek/chauffeur)
- Anneke Gijsman-Jansen (Klantadviseur)
- Maya Sjoerdsma (Docent Onderwijs)

In dienst

- Mitchell Cats (medewerker Facilitair)
- Özlem Çetin (Projectmedewerker Innovatie & Onderwijs)

Hallo beste collega's,

Ik wil me graag langs deze weg aan jullie voorstellen. Helaas zit een echte ontmoeting er voorlopig niet in, maar wie weet komt dat nog! Ik ben Özlem Aydin Cetin, net een maandje in dienst als projectmedewerker Onderwijs bij BplusC.

Getrouwd en woonachtig in Alphen aan den Rijn. Als moeder van een (bijna) kleuter heb ik mijn handen vol aan mama-zijn, thuiswerken en als het even kan, huishouden. Dat laatste is niet mijn favoriete bezigheid!

Ik heb een achtergrond in communicatie en journalistiek en ervaring bij verscheidene communicatieprojecten waaronder ook als BoekStart-coach bij de Centrale Bibliotheek Rotterdam.

Qua hobby's heb ik er veel te veel om op te noemen: van wandelen tot aan schilderen en citytrips, maar helaas hebben we alles nu op een laag pitje moeten zetten vanwege de pandemie. Wel gaan we vrolijk thuis door met spelletjes en gekkigheid wanneer het kan. Mijn zoontje Alp van 3,5 jaar is een druk en vrolijk kind die me lekker bezighoudt!

Het pleziert mij om nu als projectmedewerker Onderwijs in dienst te zijn bij BplusC en naast een fijne leerzame loopgang, waar ik een waardevolle bijdrage kan leveren, hoop ik jullie allemaal eens te ontmoeten (binnenkort). Voor nu wens ik eenieder fijne thuiswerkdagen en bovenal veel gezondheid!

,,We count our blessings and go on.."