Muziek - Centrum voor Amateurkunst Leiden

Open Podium Qbus

pop, rock, jazz, easy-listening en mooie verhalen!

Een nieuw jaar met een nieuwe editie van het Open Podium in Qbus op BplusC locatie Muziekhuis met Asintomaticos, Maarten Bogaers, False Perspective en Danielle & Jonathan. Wees erbij!

 

Asymtomatic! Een alternatieve rockband met exclusief eigen muziek. Een band die 3 jaar geleden in leiden is ontstaan en nu ook in andere steden speelt. Onze nummers gaan over de rariteiten van het leven en alles wat er omheen hangt. De leden zijn Sarah (zangeres), Gabriel ( gitarist en backing vocals), Maarten (drummer) en Mart (bassist en backing vocals).
https://asintomaticos13.bandcamp.com/album/asintomaticos

In 2019 verscheen de bundel 'Ongehoorde liedjes' van singer-songwriter en verhalenverteller Maarten Bogaers. In de bundel zijn de nummers opgenomen die hij de afgelopen dertig jaar schreef. Het Metronieuws schreef erover: Levenspoëzie, zonder platheid of ‘dit heb ik eerder gehoord' Het Haarlems Dagblad had het over ‘Onverhulde polderlyriek’. Sinds 2020 is hij met de liedjes op pad en speelt de nummers solo met gitaar zoals ze ooit ontstaan zijn. In zijn programma 'Mooier wordt het niet' vertel ik de verhalen achter (het ontstaan van) de nummers.
https://www.facebook.com/maarten.bogaers.79

False Perspective is een jonge band, met een nieuwe kijk op pop, rock, indie en alles er tussenin. De 4 bandleden ontmoette elkaar aan de Technische Universiteit van Delft en hebben een muzikale achtergrond die reikt van klassiek tot jazz. Hun focus ligt op het schrijven en vertonen van originele nummers die vaak ontstaan uit eigen ervaringen en gesprekken tijdens de kleine uurtjes.
Hun debuut is afgelopen september uitgekomen en bevat 5 nummers, elk met hun eigen geluid en verhaal over oa. ingewikkelde relaties en vriendschap, verslaving en oorlog.
https://www.instagram.com/falseperspectivemusic/

Het duo Danielle en Jonathan speelt sfeervolle easy-listening songs, popballads en jazzy nummers.
De prachtige volle stem van Daniëlle komt helemaal tot zijn recht onder de smaakvolle pianobegeleiding van Jonathan.
Danielle en Jonathan hebben een schat aan muzikale ervaring en hebben op alle grote en kleine podia en theaters in Nederland gestaan. Jonathan speelde jarenlang met zijn eigen Soul en Dance Classics coverband ‘Clean Sweep’ op evenementen en particuliere feesten in binnen- en buitenland.
Daniëlle stond in de Top 40 met haar eigen band ‘Indigo’ en trad op in tal van TV programma’s zoals ‘Koffietijd’, ‘All you need is love’, ‘Ivo Niehe tv show’ etc en zingt als achtergrondzangeres bij Rene Froger, de Toppers en internationale artiesten zoals Jocelynn Brown, The Trammps, Tavares, Engelbert Humperdinck, Johnny Logan en vele anderen.
https://www.facebook.com/profile.php?id=61552752897922

Terug naar het overzicht