Kinderopvang

Inspiratie en ondersteuning op het gebied van kunst, kennis en contact, de drie pijlers van BplusC.
Zoek en bestel

Ons hart en onze kracht liggen in het ontwikkelen, samenstellen en organiseren van een totaalpakket cultuureducatie, leesbevordering en digitale geletterdheid. Hiervoor maken wij ons sterk, samen, nu en in de toekomst.

Bibliotheekabonnement voor de kinderopvang
- Bij een bibliotheekabonnement krijgt de kinderopvang 1 pas per groep
- Per pas kunt u maximaal 2 objecten per kind lenen
- De leentermijn is 6 weken
- Kosten voor een abonnement zijn 60,- per jaar

De pas staat op naam van de kinderopvang en blijft in de bibliotheek. De pedagogisch medewerker is verantwoordelijk voor de geleende materialen. Ruilen kan met de groep of de pedagogisch medewerker komt zelf naar de gewenste bibliotheeklocatie. Ruilen is mogelijk tijdens reguliere openingstijden, ook in onze biebbus (op afspraak, op onze vaste standplaatsen).

Wil je een abonnement voor je groep of kinderdagverblijf aanvragen?
Neem contact op met onderwijs@BplusC.nl om de mogelijkheden door te nemen.

Wij hopen dat je ons weet te vinden als je ondersteuning kunt gebruiken bij het kleur en kwaliteit geven aan de dagelijkse activiteiten in de kinderopvang.

BplusC vindt het belangrijk om aan te sluiten bij de vraag. Daarom ontwikkelt BplusC ook workshops, producten, voorstellingen, scholing en ondersteuning op maat. Heeft je opvang bijvoorbeeld een speciale themaweek, iets te vieren of een andere specifieke vraag? Wij denken graag met je mee! Neem gerust contact op.