Jongerenabonnement

Sinds kort lenen jongeren boetevrij en (naar keuze) tegen een sterk verlaagd bedrag boeken in de bibliotheek! Word nu lid van de bibliotheek en ontdek onze enorme collectie (digitale) boeken, tijdschriften en bronnen. Jongeren Jongeren+
Kosten €24,00 per jaar €44,50 per jaar
Lenen Als jongerenlid leen je tot maximaal 8 boeken per keer! Je kunt 4 weken genieten van de door jou geleende items voor we ze weer willen ontvangen in één van onze bibliotheeklocaties! Ook mag je gastlenen in andere bibliotheken in Nederland. Als jongerenlid leen je tot maximaal 12 boeken per keer! Je kunt 4 weken genieten van de door jou geleende items voor we ze weer willen ontvangen in één van onze bibliotheeklocaties! Ook mag je gastlenen in andere bibliotheken in Nederland.
Verlengen Geleende materialen mogen tot 2 keer toe worden verlengd. Als het materiaal gereserveerd is door een ander, kan er niet verlengd worden. Toptitel-boeken kun je niet verlengen. Verlengen kan aan de balie of via de BplusC-app! Geleende materialen mogen tot 2 keer toe worden verlengd. Als het materiaal gereserveerd is door een ander, kan er niet verlengd worden. Toptitel-boeken kun je niet verlengen. Verlengen kan aan de balie of via de BplusC-app!
Reserveren Voor het reserveren van een boek betaal je €1,00. Je favoriete boek ligt 10 dagen voor je klaar op een bibliotheekocatie naar keuze. Toptitel-boeken kunnen niet worden gereserveerd. Reserveer een boek gemakkelijk via de catalogus op onze website of in de BplusC-app. Voor het reserveren van een boek betaal je €1,00. Je favoriete boek ligt 10 dagen voor je klaar op een bibliotheekocatie naar keuze. Toptitel-boeken kunnen niet worden gereserveerd. Reserveer een boek gemakkelijk via de catalogus op onze website of in de BplusC-app.
Boetes Tot je 26e leen je bij ons boetevrij! Je hoeft je dus nooit zorgen te maken over een onverwachte boete of laten weerhouden van het lenen van een flinke boekenstapel. Tot je 26e leen je bij ons boetevrij! Je hoeft je dus nooit zorgen te maken over een onverwachte boete of laten weerhouden van het lenen van een flinke boekenstapel.
Digitaal lenen Met een jongerenabonnement ben je automatisch lid van de online bibliotheek en leen je 6 e-books per jaar. E-books blijven 3 weken op je boekenplank staan! Met een jongerenabonnement ben je automatisch lid van de online bibliotheek en leen je tot 10 boeken per keer. E-books blijven 3 weken op je boekenplank staan!
Theorie-examen In de bibliotheek kun je via ons netwerk gratis oefenen voor je examen op Theorie.nl In de bibliotheek kun je via ons netwerk gratis oefenen voor je examen op Theorie.nl
PressReader Lees online duizenden internationale kranten en tijdschriften (meer dan 100 landen in 60 talen) via PressReader. Lees online duizenden internationale kranten en tijdschriften (meer dan 100 landen in 60 talen) via PressReader.

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag! Kom langs, bel naar 0900 23 23 000 of stuur een e-mail naar klantenservice@bplusc.nl


Nog wat openstaande vragen?