Op school

Wij bieden een breed educatief programma voor peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en basisscholen. BplusC is partner van het onderwijs als het gaat om het vergroten van leesplezier en (digi)taalvaardigheid en het ontwikkelen van het creatieve vermogen. Je kunt bij ons terecht voor een totaalaanbod op het gebied van cultuureducatie, digitale geletterdheid, taalontwikkeling en leesbevordering. 


Ik zoek informatie voor...

Kinderopvang

Ouders, opvoeders en pedagogisch medewerkers hebben een grote invloed op de taalontwikkeling van onze kleintjes. Wil je weten hoe wij als bibliotheek kunnen bijdragen aan een stimulerend en gezond (voor)lees- en mediaklimaat in de kinderopvang?

Lees verder

Basisonderwijs

Voor het basisonderwijs kun je bij ons terecht voor een uitgebreid cultuureducatie- en leesbevorderingsaanbod, en diverse informatieve workshops over digitale geletterdheid. Is er bij jou op school nog een gaatje vrij in de jaarplanning of heb je een specifieke hulpvraag?

Lees verder

Voortgezet onderwijs

Leerlingen uit het voortgezet onderwijs kunnen deelnemen aan jaarlijks georganiseerde kunstfestivals als Kunsthot (4 havo/vwo) en Cultuursjop (3 vmbo). Liever cultuureducatie op maat? Dat kan ook! We ondersteunen het voortgezet onderwijs op diverse manieren bij het brengen van leesplezier naar de klas. Weten hoe we dat voor jou kunnen doen?

Lees verder


Kom met ons in contact!

Heb je vragen, tips of suggesties? Heb je zin om gewoon even te babbelen over onderwijs? Ben je op zoek naar een nieuwe manier om jouw leerlingen aan te moedigen? Wij helpen je graag! Mail naar: onderwijs@bplusc.nl

Neem contact op

Onderwijsnieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen, producten en de leukste activiteiten voor het onderwijs!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief