Vacatures

Kom jij bij ons werken?

BplusC is meer dan een bibliotheek en heeft veel te bieden. Wij bestaan uit een muziekschool, dans- en theaterschool, volksuniversiteit, afdeling Kunst & Beeld, diverse podia en het Centrum voor Amateurkunst Leiden. Kortom: BplusC is er voor iedereen, we zijn toegankelijk en laagdrempelig. Samen staan we voor kwaliteit en creativiteit!

BplusC – een plek waar mensen welkom en gelijk zijn, ongeacht achtergrond, etniciteit, seksualiteit, inkomen, religie, politieke overtuiging of kennisniveau. Waar je niets hoeft, maar - als je wilt - wordt uitgedaagd en geprikkeld. BplusC besteedt nadrukkelijk aandacht aan divers en veelzijdig samengestelde teams. BplusC nodigt daarom eenieder uit te solliciteren.


Vrijwilligers

Steek je graag de handen uit de mouwen en heb je hart voor Leidenaren en de bibliotheek? Word dan vrijwilliger! We zoeken geregeld vrijwilligers voor verschillende functies.

Vrijwilliger Digitaal Spreekuur

Open sollicitatie

Wil je een open sollicitatie indienen? Dat kan! Stuur ons een e-mail met jouw persoonlijke motivatie en CV naar HR@bplusc.nl

Stuur ons een e-mail