Word lid

Maak van onze bibliotheek jouw bieb

Een abonnement bij de bibliotheek geeft je toegang tot een schat
aan boeken, e-books, luisterboeken en tijdschriften. Voor iedereen is er wel wat moois, ontroerends of spannends te ontdekken. En als je niet weet wat je moet kiezen, dan helpen we je op weg in één van onze 5 vestigingen.


Kies je abonnement:


Over je abonnement...

Lenen en terugbrengen

Lenen
Tot 18 jaar leen je maximaal 8 boeken met je bibliotheekabonnement. Vanaf 18 jaar is dit aantal 8 of 12, afhankelijk van jouw abonnementsvorm.

Terugbrengen
Je kunt op alle locaties je boeken weer inleveren in onze bibliotheken. Na sluitingstijd kun je via de brievenbus van de bibliotheek jouw boeken inleveren. 
 

Reserveren

Boeken reserveren kan aan de balie in de bibliotheek, in onze BplusC-app of op onze website. Voor het reserveren van een boek betaal je €1,00. Je favoriete boek ligt 10 dagen voor je klaar op onze locatie. Toptitel-boeken kunnen niet worden gereserveerd. 

Verlengen

Boeken verleng je aan de balie, in onze BplusC-app of via de catalogus op onze website.

BplusC-app

Download de app in jouw appstore voor Android of  iOS .

In de app kun je boeken zoeken in de bibliotheekcatalogus. Als je favoriete boek bij ons beschikbaar is, kun je het reserveren. Via uitleningen kun je al je reserveringen bekijken en verlengen.


Bibliotheek aan huis

Bibliotheek aan Huis is er voor iedereen die graag leest, maar (tijdelijk) niet in staat is om zelf naar de bibliotheek te gaan. Samen met vrijwilligers zorgen we iedere keer weer voor een nieuwe stapel boeken. We bezorgen het bij jou thuis!

Lees meer over Bibliotheek aan huis


  • Hulp nodig?