Jeugdabonnement

Jonge (aankomende) lezers opgelet: je leent en leest tot je 18e gratis én boetevrij boeken in de bibliotheek! We zijn er om jouw ontdekkingsreis riching leesplezier te ondersteunen. Word nu gratis lid.Kosten Gratis (t/m 17 jaar)
Lenen Als jeugdlid leen je tot maximaal 8 boeken per keer! Je kunt 4 weken genieten van de door jou geleende items voor we ze weer willen ontvangen in één van onze bibliotheeklocaties! Ook mag je gastlenen in andere bibliotheken in Nederland.
Verlengen Geleende materialen mogen tot 2 keer toe worden verlengd. Als het materiaal gereserveerd is door een ander, kan er niet verlengd worden. Toptitel-boeken kun je niet verlengen. Verlengen kan aan de balie of via de BplusC-app!
Reserveren Voor het reserveren van een boek betaal je €1,00. Je favoriete boek ligt 10 dagen voor je klaar op een bibliotheekocatie naar keuze. Toptitel-boeken kunnen niet worden gereserveerd. Reserveer een boek gemakkelijk via de catalogus op onze website of in de BplusC-app.
Boetes Tot je 26e leen je bij ons boetevrij! Je hoeft je dus nooit zorgen te maken over een onverwachte boete of laten weerhouden van het lenen van een flinke boekenstapel.
Digitaal lenen Met het BplusC jeugdabonnement ben je lid van de jeugdbibliotheek. Naast de boeken die je uit de bibliotheek meeneemt, krijg je met je abonnement ook toegang tot de online aanbod. Je kunt dan e-books, luisterboeken en tijdschriften lenen in de app.
Theorie-examen In de bibliotheek kun je via ons netwerk gratis oefenen voor je examen op Theorie.nl
PressReader Lees online duizenden internationale kranten en tijdschriften (meer dan 100 landen in 60 talen) via PressReader.

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag! Kom langs, bel naar 0900 23 23 000 of stuur een e-mail naar klantenservice@bplusc.nl


Nog wat openstaande vragen?