Cursussen Jeugd | 6-12 jaar

Resultaat 1 - 10 (van 60)

 • Kinderdans 6+ Bekijk details

  Ben je 6 jaar of ouder en kan je maar niet stil zitten als je een muziekje op de radio hoort? En wil je ook zo mooi kunnen draaien als een echte ballerina? Kom dan naar de cursus Kinderdans! In de Kinderdanslessen gaan we een stapje verder dan bij Kleuterdans.

 • Dansmix 6+ Bekijk details

  Ben je 6 jaar of ouder en vind je álle dansstijlen leuk? Dan is dit de cursus voor jou! In de Dansmix les komen alle stijlen aan bod én hoef je dus niet te kiezen! Dansmix is een heerlijke les voor kinderen die aan hun techniek willen werken, hun creativiteit willen ontplooien én lekker willen swingen op muziek! Na deze cursus ben je een veelzijdige danser. Naast de techniek dat je verder hebt ontwikkeld, heb je kennis over allerlei soorten dansstijlen!

 • Dansmix 10+ Bekijk details

  Ben je 10 jaar of ouder en vind je álle dansstijlen leuk? Dan is dit de cursus voor jou! In de dansmix les komen alle stijlen aan bod én hoef je dus niet te kiezen! Dansmix is een heerlijke les voor kinderen die aan hun techniek willen werken, hun creativiteit willen ontplooien én lekker willen swingen op muziek! Deze cursus is geschikt voor kinderen van elk niveau.

 • Klassiek ballet 6+ Bekijk details

  Deze balletcursus is perfect voor alle jonge dansers die willen beginnen met klassiek ballet. Elke week komen we samen om te dansen en om van elkaar te leren. Hoe is het om een echte ballerina of ballerino te zijn? Met pianoversies van jouw favoriete muziek, of juist die vanuit de echte balletten, leer je de beginselen van ballet.

 • Klassiek ballet 8+ Bekijk details

  Deze balletcursus is perfect voor alle dansers vanaf 8 jaar die willen beginnen of doorgroeien met klassiek ballet. Elke week komen we samen om te dansen en om van elkaar te leren. Hoe is het om een echte ballerina of ballerino te zijn? Met pianoversies van jouw favoriete muziek, of juist die vanuit de echte balletten, leer je de techniek van ballet.

 • Modernmix 8+ Bekijk details

  Jonge dansers met een passie voor moderne dans kunnen vanaf september hun hart verliezen in de nieuwe dansgroep van BplusC: Modernmix! Als dansgroep leer je de fijne kneepjes van moderne dans en experimenteer je met improvisatie. Zien we jou na de zomervakantie?

 • Moderne dans 8+ Bekijk details

  Stap binnen in de wereld van moderne dans, waar creativiteit, expressie en een flinke dosis plezier samenkomen. Onze cursus is speciaal ontworpen voor jongeren die hun passie voor dans willen ontdekken en ontwikkelen. Of je nu een doorgewinterde danser bent of net je eerste stappen op de dansvloer zet, onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden op je dansavontuur.

 • Pre-spitzen 8+ Bekijk details

  Ben jij 8 jaar of ouder en heb je al enige ervaring met klassiek ballet? Kom dan naar de cursus Pré-spitzen!  In de les wordt vanuit de klassieke ballettechniek aan houding, techniek, balance en kracht gewerkt om lichaam, benen en voeten op juiste wijze voorbereiden voor spitzen.

 • Musicaldans 10+ Bekijk details

  Ben je 10 jaar of ouder en lijkt het je leuk om meer te weten te komen over musicaldans? Dan is deze cursus echt iets voor jou! Met zang, dans en acteren worden de meest indrukwekkende shows neergezet. Tijdens deze cursus focussen wij ons voornamelijk op de verschillende dansstijlen binnen musical.

 • Hiphop 10+ Bekijk details

  In deze lessen zullen we choreografie leren, maar ook de basis van hiphop. Je leert freestylen en jezelf vinden in je eigen manier van bewegen door middel van bounce, Groove en flow.

Paginanavigatie