Dansmix 6+

Ben je 6 jaar of ouder en vind je álle dansstijlen leuk? Dan is dit de cursus voor jou! In de Dansmix les komen alle stijlen aan bod én hoef je dus niet te kiezen! Dansmix is een heerlijke les voor kinderen die aan hun techniek willen werken, hun creativiteit willen ontplooien én lekker willen swingen op muziek! Na deze cursus ben je een veelzijdige danser. Naast de techniek dat je verder hebt ontwikkeld, heb je kennis over allerlei soorten dansstijlen!  

We beginnen de les altijd met een opwarming om het lichaam voor te bereiden op fysieke inspanning. Daarna doen we een aantal techniek oefeningen uit bijvoorbeeld de moderne dans of jazzdans. Ook doen we vaak wat grondoefeningen en werken we aan onze flexibiliteit. Vervolgens is het tijd voor passen vanuit de diagonaal of een creatieve opdracht en we eindigen de les met een paar combinaties van verschillende dansstijlen.   

Van moderne dans word je sterk en lenig, en je ontwikkelt dansgevoel. Swingen is het belangrijkste van jazzdans en dat leer je in deze cursus. Daarnaast krijg je veel ruimte voor eigen creativiteit en zullen er ook nog andere stijlen aan bod komen zoals streetdance, Bollywood of werelddans. Een heerlijke les voor kinderen die aan hun techniek willen werken, hun creativiteit willen ontplooien én lekker willen swingen op muziek! 

Alles op een rijtje

Lesdagen woensdag
Startdatum 4-9-2024
Einddatum 25-6-2025
Aantal lessen 37 (jaarcursus)
Tijd 14:45 - 15:45
Docent Karin Kop
Locatie Het Leidse Volkshuis
Kosten € 346,00