Muziekschool

Ontdek de plus in jou!

Muziek maken doe je samen!
Bij BplusC staat samenspelen centraal, leren luisteren naar elkaar, de dirigent en medespelers volgen, leren repeteren: al deze vaardigheden komen aan bod. Bij alle instrument- en zanglessen heb je in principe les in een kleine (of wat grotere) groep. Zo leer je samenspelen in de les en leer je van je medecursisten.

Wil je meer samenspel? Er zijn diverse orkesten, popbands en ensembles waarin je met anderen kunt samenspelen. Bij veel instrumenten (koper- en houtblazers, popinstrumenten) kan dat al binnen een jaar. In ons Kinderorkest kun je terecht vanaf één jaar les. Iedereen staat minstens een keer per jaar op het podium. Op de bandmiddag, een voorspeelavond of Open Dag. Uiteindelijk blijven veel leerlingen spelen in een band, combo, ensemble of orkest.

Van jong tot oud en van beginner tot vergevorderd, iedereen is welkom op de BplusC Muziekschool. We begeleiden kinderen van hun eerste klapspelletjes (in de baby-/peutercursus) tot zelfstandig spelende muzikanten op ieder niveau, in elke stijl.

Ons seizoen start na de zomervakantie en loopt tot aan de volgende zomervakantie. Maar je kunt het hele jaar door inschrijven en instromen.

Inschrijven voor een jaarcursus muziek gaat als volgt:

  • Je schrijft in via de website en geeft daarbij aan naar welke locatie, dag en tijd je voorkeur uitgaat.
  • Je wordt op een wachtlijst gezet en wij zoeken de beste mogelijkheden voor je uit
  • De docent neemt persoonlijk contact met je op om dit te bespreken
  • Hierna word je definitief geplaatst en kun je starten met muziekles
  • Je betaalt voor de lessen vanaf het moment dat je definitief bent geplaatst en start met de lessen. Het cursusgeld wordt daarop aangepast.

Lessen en cursussen

Naar alle lessen en cursussen