Kort nieuws

Website Story | ICT-tip | Nieuw logo

Website Story

Na maanden voorbereiding en samenwerking met veel collega's is dinsdag de nieuwe website live gegaan! Wat vind je ervan? We horen het graag! Zie je ergens een foutje, werkt een link niet? Geef het door via website@BplusC.nl. Zet in je mailtje a.u.b. de link naar de betreffende pagina, anders kunnen we de wijzigingen niet verwerken. Zie je onjuistheden bij cursussen in het praktische informatieblok? Mail dit naar cursusadministratie@BplusC.nl.

Nieuw logo

Op de website is de nieuwe BplusC huisstijl al zichtbaar. Deze huisstijl zal in de gehele organisatie worden doorgevoerd. Denk hierbij aan briefpapier, nieuwsbrieven, posters e.d. Eerste stap voor jullie is om het nieuwe logo  – en dus niet meer het feestelijke jubileumlogo – in je e-mailhandtekening op te nemen. Je kunt het nieuwe logo hier downloaden. 

ICT-tip: zoeken in Outlook

We gebruiken allemaal onze mailbox als ongeorganiseerd archief, en daar is helemaal niets mis mee. Daarom bij dezen een manier om beter de mails te kunnen vinden die je zoekt. Outlook heeft een zeer onvriendelijke manier om te zoeken naar mails ontvangen of verzonden tussen bepaalde data. Als voorbeeld is mijn doel alle mails te vinden die ik heb ontvangen tussen 23 januari 2018 en 31 januari 2018. Lees verder in de handleiding...