Nieuws P&O

Cao's en pensioenpremie | In en uit dienst

Cao's en pensioenpremie

Net zoals bij de cao Kunsteducatie vindt er bij de cao Openbare bibliotheken een loonsverhoging plaats van 1,5% per 1-1-2019. Bij de cao Sociaal Werk wordt er eenmalige uitkering betaald in januari.

De pensioenpremie van het pensioenfonds Openbare bibliotheken is een tiende lager, van 7,58% naar 7,48%.
De pensioenpremie van het ABP is gestegen van 6,87% naar 7,47%
De pensioenpremie van PFZW blijft ongewijzigd.

In dienst

Anna de Bode (avondconciërge)

Hoi allemaal!

Ik ben Anna, ik ben 20 jaar en ik studeer Archeologie aan de Universiteit Leiden en Engelse taal en cultuur aan de Universiteit Utrecht. Oorspronkelijk kom ik uit Breda, maar inmiddels heb ik mijn plekje helemaal gevonden in Leiden. Ik hou veel van muziek, ik speel piano, gitaar en ik zing.

Dat is dan ook een van de redenen dat ik het heel erg leuk vind om in de muzikale sferen van BplusC te mogen werken! Wie weet tot snel!

Groetjes, Anna

Miranda Dubbelman (uitzendkracht afdelingssecretaresse P&P/V&F)

Hallo Collega’s,

Ik ben Miranda Dubbeldam en ben vanaf 7 januari aan de slag gegaan bij BplusC. Jullie zullen me tegenkomen in het team van Frank Baetens en bij Linda Capel waar ik ondersteuning zal geven als afdelingssecretaresse.

Ik heb een toeristische opleiding genoten. Door de jaren heen heb ik op vele plekken gewerkt en gewoond. Naast BplusC heb ik een boekingskantoor en verzorg ik voor diverse internationale artiesten tourtjes in Europa. Ik werk in het genre blues/rock en heb al voor vele bands leuke tours mogen regelen.

In al mijn werkzaamheden zijn plannen en organiseren een rode draad in mijn werkzaamheden. Toen de functie bij BplusC vacant kwam, was ik meteen enthousiast. Ik ben benieuwd wie ik allemaal bij BplusC ga ontmoeten, ik heb er in ieder geval zin in. Ik ben van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur bij BplusC te vinden op de Nieuwstraat (op woensdag in Het Leidse Volkshuis)

Tot snel!

Marleen Romeijn (uitzendkracht afdelingssecretaresse I&M)

Op 2 januari ben ik via het uitzendbureau gestart als afdelingssecretaresse I&M en Klantenservice, voor 16 uur per week. Ik werk meestal van 9-13/13.30 uur, van maandag tot en met donderdag. Mijn locatie: Nieuwstraat, kamer directiesecretariaat, tot mijn vreugde met zicht op een van de mooiste plekken van Leiden.

Graag stel ik me nader aan jullie voor. Ik woon inmiddels 25 jaar in Leiden, waarvan het langst in Leiden Noord, de Kooi. Zo af en toe trein ik naar Amsterdam Zuid, waar mijn vriendin Heleen woont.
Ik studeerde ook (af) in Leiden, maar heb daar qua werk niet veel mee gedaan. Je kunt me wel bellen als je iemand nodig hebt die Russisch verstaat, ik kom een heel eind.

De langste tijd van mijn werkende leven, bijna 10 jaar, bracht ik door als management-assistent op Hogeschool Leiden. Daarvoor werkte ik op het secretariaat van JES Rijnland, voor een aantal van jullie welbekend.
Als ik niet werk, ga ik graag uit eten, naar de film, het museum, lees ik graag (eerlijk gezegd: podcasts en Storytel zijn op dit moment meer favoriet), verder is reizen leuk en wandelen ook.

Graag tot ziens/gauw!

Jako van Akker (oproepkracht Klantenservice)


Karin Bosma (oproepkracht Klantenservice)

Uit dienst

Niels de Jongh (stagiair ICT)