Bericht van Willem van Moort

Tijdens de traditionele nieuwjaarslunch hebben we teruggekeken op 2018 en de vele hoogtepunten. We gaan er ook een traditie van maken om minimaal twee keer per jaar een personeelsbijeenkomst te organiseren over belangrijke onderwerpen.

Tijdens de personeelsbijeenkomsten van januari '19 hebben we, aan de hand van de offerte voor de gemeente Leiden, vooruitgekeken naar de uitdagingen die voor ons liggen in 2019-2021. Deze uitdagingen laten zich samenvatten in één woord: VERNIEUWING.

Als we tijdens de nieuwjaarslunch van 2022 terugkijken, zal met name de vernieuwing van ons aanbod en (de inrichting van) onze huisvesting duidelijk zichtbaar moeten zijn voor iedereen in Leiden.

Een enorme klus waar we met z’n allen de schouders onder gaan zetten en allemaal ons steentje aan zullen bijdragen. Heb je de personeelsbijeenkomst gemist, bekijk dan zeker de PowerPoint-presentatie in deze nieuwsbrief of op AFAS.
En zet de data van de eerstvolgende personeelsbijeenkomsten, die geheel in het teken zullen staan van de vernieuwing, alvast in je agenda: maandag 17 juni, 9.00-10.30 uur en donderdag 20 juni, 13.00-14.30 uur.

Vernieuwing zichtbaar maken, dat vraagt om een nieuwe website:
- met een nieuwe uitstraling;
- met duidelijke, overzichtelijke informatie;
- die goed functioneert op verschillende mobiele apparaten.

Hier is door een groot aantal collega’s heel hard aan gewerkt en de nieuwe BplusC website is afgelopen dinsdag live gegaan. Een resultaat waar we trots op kunnen zijn!

Willem van Moort