HR-nieuws

Nieuws van HR

Introductie Alison Torrance

Dag allemaal, 

Mijn naam is Alison Torrance en ik ben interim teamleider bij E&C. Samen met mijn man Jeroen en dochters Tess, Kate en Lily woon ik in Nieuw Leyden. In Schotland geboren, ben ik op jonge leeftijd naar Nederland verhuisd. Om me te verdiepen in mijn roots heb ik Engels gestudeerd in Leiden en ben hier na mijn studententijd blijven wonen.  

In mijn vorige baan was ik MT-lid en manager bij Mojo. Daar heb ik alle kanten gezien van het organiseren van evenementen, van de uitvoer tot de bedrijfsvoering. Ook heb ik prachtige concerten meegemaakt en mooie herinneringen opgebouwd. Met als hoogtepunt Nederlandse les geven aan Paul McCartney.  

In mijn vrije tijd lees ik graag. Maar ik ben ook vaak actief bezig, ik hou van hardlopen, wandelen en fietsen. Concerten en festivals bezoeken kan nu gelukkig ook weer dus ook daar kom je me vaak tegen. En nu heb ik vooral veel zin om aan de slag te gaan bij BplusC!  

Introductie Mike Koevoet

Mijn naam is Mike en ik ben vers van de pers. Ik ben de laatste toevoeging aan het team E&C en ik heb erg veel zin om jullie en deze mooie organisatie te leren kennen. Op de Marketing & Communicatie afdeling zal ik me in eerste instantie voornamelijk bezighouden met het schrijven van alle teksten die nodig zijn. Misschien ben ik binnenkort ook op andere afdelingen te vinden aangezien ik altijd een manusje-van-alles ben geweest bij elke organisatie waar ik heb gewerkt.

Voorheen ben ik werkzaam geweest als vormgever, copywriter, ICT-specialist op het gebied van Apple producten, verkoper, floormanager en nog veel meer.

Ik woon nu zo’n drie jaar met mijn vriendin Joosje en onze poes Poes op de Uiterstegracht in Leiden. In mijn vrije tijd lees en schrijf ik graag of maak ik muziek met vrienden. Verder ga ik graag naar yoga, loop ik hard en doe ik hier en daar een buikspierkwartiertje om mijn stijve kantoorlichaampje en de coronakilo’s een beetje tegemoet te komen.

Ik heb er erg veel zin in en zie jullie sowieso (hopelijk) allemaal op de 24ste bij het personeelsuitje!

Introductie Astrid Nooter

Ha collega's,

Vanaf 13 september komen jullie me tegen in de bibliotheek, vooral op de Nieuwstraat, als klantadviseur en coördinator. Ik verheug me op deze nieuwe baan, waarin ik mijn liefde voor boeken, mensen, talen, de kunsten, organiseren en Leiden in actie kan omzetten. In de lockdowntijd verhuisde ik naar Leiden en om daar fijne mensen te leren kennen werkte ik een jaar in een Franse bakkerijwinkel, die al gauw een gezellige 'ommetjesbestemming' werd. In maart trouwde ik op de Burcht en in juli zong ik met koor Opera Festa in de Hooglandse Kerk. Voor dit alles werkte ik 20 jaar overal en nergens als docent in allerlei vakken, regisseerde ik theaterproducties en was ik actief als masseur, kapper, stadsgids en regelneef.

Met een grote stapel boeken vertrek ik nu met man en hond voor twee weken naar de Languedoc en graag ontmoet ik jullie daarna.

Astrid Nooter

Introductie Cledwyn Boadu

Hallo, mijn naam is Cledwyn Boadu ik ben 17 jaar oud. Ik ben student bij het MBO Rijnland in leiden. Ik loop op de afdeling ICT stage, ik loop vanaf 29 Augustus tot eind Januari Stage.

Ik heb hier gekozen omdat het me leuk lijkt om meer ervaring op te gaan doen om in een bibliotheek te werken en nog meer dingen te leren in een bibliotheek ik ben zelf heel klantvriendelijk en ik hou ook ervan om mensen te helpen dus dit past heel erg bij mij. Ik doe nu de opleiding ICT-systeem & Netwerkbeheerder mbo-niveau 3. Als ik de opleiding heb afgerond wil ik graag doorstuderen.

Introductie Marloes van Stormbroek

Ha kersverse collega's, ik ben Marloes en ik ga per 1 september aan de slag als projectmedewerker leesbevordering PO. Ik heb Engelse literatuur en dwarsfluit gestudeerd en daarna als adviseur en redacteur bij een gemeente gewerkt. Nu kijk ik er erg naar uit om nog meer met taal te gaan werken en kinderen net zo enthousiast te maken over lezen als ik dat zelf ben.

Naast mijn baan bij BplusC begin ik per september ook als museumdocent bij het Kinderboekenmuseum in Den Haag en treed ik op als freelance fluitist. Ik vind het dan ook erg leuk dat zowel taal als muziek binnen BplusC te vinden zijn. Verder ben ik gek op reizen en woon ik met mijn vriend en kat naast zwembad de Zijl - dat laatste heeft al veel goede voornemens opgeleverd, maar nog iets minder resultaat. Ik kijk ernaar uit om jullie te leren kennen!

Hartelijke groet,
Marloes

 

In dienst
Per augustus:
Deirdre Arps (klantadviseur A)
Floris Mertens (projectmedewerker Taalhuis)

Per 1 september:
Mike Koevoet (medewerker M&C)
Karlijn van der Wijk (projectleider / projectmedewerker I&O)
Marloes van Stormbroek (projectmedewerker I&O)

Per 13 september:
Astrid Nooter (coördinator klantenservice / klantadviseur A)

Uit dienst
Corrianne Hoekstra (docent)
Nathalie Sormani (docent)