Het Leidse Volkshuis

Apothekersdijk 33 - 2312 DD Leiden

071 516 85 86 -

Let op: aangepaste openingstijden tijdens de kerstvakantie!
Het Leidse Volkshuis is gesloten van 25 december t/m 5 januari

Openingstijden
maandag t/m vrijdag 9.00-22.00 uur (tijdens vakanties van 09:00 – 17:00 uur) 
zaterdag 9.00-17.00 uur (tijdens vakanties gesloten)

klik hier voor Vakantie- en sluitingsdagen

De Theaterzaal in Het Leidse Volkshuis biedt plaats aan 160 personen in theateropstelling. Zonder stoelen biedt de zaal plaats aan ruim 200 personen. Een professionele geluids- en lichtinstallatie is aanwezig alsmede een beamer voor projectiemogelijkheden. Prachtig voor het plenaire gedeelte van een congres of seminar. Ideaal voor een (concert)uitvoering of theatervoorstelling. Er is een piano aanwezig. In de naastgelegen foyer kunt u uw gasten uitnodigen voor een kopje koffie of aangeklede borrel. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De Studio beschikt over een semiprofessionele dansvloer en een spiegelwand en is bij uitstek geschikt voor dans-workshops. De zaal kan mooi uitgelicht worden en beschikt over professionele geluidsapparatuur. Er is een piano aanwezig.

De Salon is een kleine multifunctionele zaal met theaterverlichting en bar en is geschikt voor lezingen, presentaties en vergaderingen tot 40 personen. Er is een piano aanwezig.

De overige goed ingerichte leslokalen zijn ideaal voor vergaderingen en workshops. U kunt gebruik maken van diverse faciliteiten. Informeert u naar de diverse lunchmogelijkheden!
 
Meer informatie over de mogelijkheden? Mail uw wensen/vragen naar verhuur@BplusC.nl.
en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zaterdag 31 augustus is hier een Open Dag van 12.00 - 16.00 uur