Het Leidse Volkshuis

Apothekersdijk 33 - 2312 DD Leiden

071 516 85 86 -

Let op: aangepaste openingstijden i.v.m. corona
Alleen geopend voor muzieklessen op afspraak.

Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00-22.00 uur (m.u.v. schoolvakanties)
vrijdag 9.00-14.00 uur (m.u.v. schoolvakanties) 
zaterdag 9.00-17.00 uur (m.u.v. schoolvakanties)

Let op: Het Leidse Volkshuis is gesloten tijdens schoolvakanties. Klik hier voor de data.

De Theaterzaal in Het Leidse Volkshuis biedt plaats aan 160 personen in theateropstelling. Zonder stoelen biedt de zaal plaats aan ruim 200 personen. Een professionele geluids- en lichtinstallatie is aanwezig alsmede een beamer voor projectiemogelijkheden. Prachtig voor het plenaire gedeelte van een congres of seminar. Ideaal voor een (concert)uitvoering of theatervoorstelling. Er is een piano aanwezig. In de naastgelegen foyer kun je je gasten uitnodigen voor een kopje koffie of aangeklede borrel. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De Studio beschikt over een semiprofessionele dansvloer en een spiegelwand en is bij uitstek geschikt voor dans-workshops. De zaal kan mooi uitgelicht worden en beschikt over professionele geluidsapparatuur. Er is een piano aanwezig.

De Salon is een kleine multifunctionele zaal met theaterverlichting en bar en is geschikt voor lezingen, presentaties en vergaderingen tot 40 personen. Er is een piano aanwezig.

De overige goed ingerichte leslokalen zijn ideaal voor vergaderingen en workshops. Je kunt gebruikmaken van diverse faciliteiten. Informeer ook naar de diverse lunchmogelijkheden!
 
Meer informatie over de mogelijkheden? Mail uw wensen/vragen naar verhuur@BplusC.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.