Peuterdans 3+

Ben je 3 jaar of ouder en wil je graag leren op de maat te dansen? Schrijf je dan in voor deze cursus! In de dansles van 45 minuten maken onze eerste stapjes in het leren op de maat te dansen door middel van swingende kinderliedjes.  

Spelenderwijs maken we in deze cursus kennis met dansen en bewegen op muziek. Tijdens de les springen we, klappen we, draaien we rondjes en maken we verschillende bewegingen op de maat van de muziek, dit alles vanuit verschillende thema’s denk bijvoorbeeld aan de seizoenen. Vervolgens komen allerlei leuke kinderliedjes aan bod die je zullen meenemen in de betoverende wereld van het dansen. De kinderen kunnen hun energie kwijt tijdens de actieve lesgedeelten, maar ook rust vinden tijdens de ontspannende bewegingen.  

Tijdens deze les danst de cursist zonder begeleiding van een volwassenen. Na het afronden van de cursus peuterdans zijn de eerste dansbewegingen een feit. Deze dansles zal bijdragen aan de motorische ontwikkeling, muzikale vorming en bevordert spraak- en taalontwikkeling!  

Trek voor de cursus kleding aan waar jij je fijn in voelt en waar je je in kan bewegen. 

Alles op een rijtje

Lesdagen maandag, woensdag, vrijdag
Startdatum 2-9-2024
Einddatum 7-7-2025
Aantal lessen 37 (jaarcursus)
Tijd 10:45 - 11:30
Docent Karin Kop
Locatie Het Leidse Volkshuis
Kosten € 346,00