Hiphop 8+

Speciaal voor jou

Hou je van Hiphop? Old school en new school. Als je klaar bent om verschillende kanten van hiphop te leren kennen is deze les voor jou! 


De cursus  

In deze lessen zullen we choreografie leren, maar ook de basis van hiphop. Je leert freestylen en jezelf vinden in je eigen manier van bewegen door middel van bounce, Groove en flow.


De lessen

Je komt binnen en we zullen starten met een goeie warming up waarin we ook meteen aan de slag gaan met hiphop grooves. We staan stil bij bepaalde moves en gaan ze even goed ontleden zodat je die moves straks uitgebreid kan gebruiken. We gaan dan lekker aan de slag met een choreo waar jij je volledig in kan uiten en zullen het in groepjes aan elkaar laten zien.
 
Thuis voorbereiden 
Om goed voorbereid de volgende les in te komen is het handig om de grooves lekker thuis te oefenen! Die gaan we namelijk vaak gebruiken in de lessen. Ook ga ik huiswerk geven om video’s te kijken waar je leert over hiphop.  
 
Voorkennis
Het is niet nodig om al hiphop te kunnen dansen we gaan het aanpakken vanaf het begin! We bouwen langzaam op naar jouw eigen manier van uiten. 
 
Les materiaal
In deze lessen behandelen we bounce, Groove en flow. Ook gaan we aan de slag met jou stage presence, dus hoe jij jezelf presenteert in dansen. Draag comfortabele kleding het liefst oversized zodat je je ook vrij kan bewegen.

Alles op een rijtje

Lesdagen dinsdag
Startdatum 3-9-2024
Einddatum 24-6-2025
Aantal lessen 37 (jaarcursus)
Tijd 15:45 - 16:45
Docent Lara Said Mansour
Locatie Het Leidse Volkshuis
Kosten €346,00