Muziek

Jerry Joseph

Van Polanen Presenteert: Tick Tour!

Jerry Joseph heeft in zijn leven zo'n beetje alles gedaan wat God verboden heeft. Daarvan deed hij in 2020 meesterlijk verslag op het album The Beautiful Madness. Hij werd begeleid door The Stiff Boys, een alias voor The Drive-By Truckers.

Nu, twee jaar later, is er Tick, een broertje van dat formidabele album. Tick bevat een paar demo's, drie niet eerder verschenen nummers van de Beautiful Madness-sessies en een mini-concert in de 40Watt Club in Athens, Georgia met de DBT als begeleiders. 

De man uit Los Angeles geniet hooguit reputatie bij een kleine groep. Niet alleen in Europe heeft hij amper bekendheid, ook in Amerika bevindt hij zich overwegend onder de radar. 

Een welkome impuls van Hood en vrienden om de naamsbekendheid van iemand die al dertig jaar aan de weg timmert te vergroten. 

Zijn opzwepende muziek is niet te vangen in een of andere stijl  maar laat altijd een niet bepaald optimistische visie op de hedendaagse gebeurtenissen horen.  Met een stem , rauw en recht uit het hart gaat hij  (muzikale) vrienden maken.

 

 

Terug naar het overzicht