Open Dag

Open Dag 2017

Kom zaterdag 13 mei tussen 12.00 en 16.00 uur naar onze Open Dag in locatie Nieuwstraat én in en om de Hooglandse Kerk. Probeer instrumenten uit, krijg informatie over cursussen en doe mee aan verschillende activiteiten. Geniet van optredens door leerlingen van onze muziek- en dansafdeling op een spectaculair buitenpodium bij de Hooglandse Kerk. 

Benieuwd welk instrument het beste bij je past? 
Kom naar locatie Nieuwstraat en probeer alle instrumenten uit. Van viool tot keyboard, van elektrisch gitaar tot trompet. In alle genres: klassiek, pop, jazz en wereldmuziek. Of ontdek of een cursus improvisatie of muziektheorie iets voor je is! 
Doe om 12.40 uur mee aan een workshop kleuterdans of om 12.50 uur aan een workshop ukelele. Vanaf 13.00 uur zijn er diverse muziekoptredens in de bibliotheek.

Meer weten over onze afdeling beeldende kunst? 
Kom dan vanaf 12.00 uur naar de Hooglandse Kerk. Onze docenten en cursisten staan voor je klaar met o.a. een kunstmarkt, exposities en diverse demonstraties.

  • ​Demonstratie Model tekenen
    docenten Erni kwast, Cora Beijersbergen van Henegouwen
  • Demonstratie Keramiek en pottenbakken
    docenten Gertrude Krayenbosch, Elly van Leeuwen, Carola Puister
  • Demonstratie zwarte was methode
    docent Hannie Blom- van der Vliet

Houd deze site en Facebook in de gaten voor actuele informatie!

Programma

Klik op onderstaande afbeelding om het blokkenschema te downloaden!

Foto's tijdens de Open Dag

Tijdens de Open Dag van BplusC worden er foto’s gemaakt door de Leidse Amateur Fotografen Vereniging. Een deel van deze foto’s wordt gebruikt voor publicitaire doeleinden en/of geplaatst op de website en Facebook van BplusC. Gezien het grote aantal foto’s en de vele gezichten op deze foto’s is het in de regel niet mogelijk iedereen van te voren om toestemming te vragen voor publicatie. BplusC gaat echter zorgvuldig om met de belangen van afgebeelde personen. Mocht een bezoeker desondanks bezwaar hebben tegen het maken van een foto’s, dan dient deze bezoeker de fotograaf hierop aan te spreken.