Engels - Beginners zonder voorkennis 1

Speciaal voor jou

Engels: de meest gesproken taal ter wereld en in feite de tweede taal van Nederland. Goed Engels spreken en schrijven is daarom belangrijker dan ooit. Wij helpen je om Engels op werk effectiever te spreken, correcter academisch of commercieel te schrijven, en de Engelstalige cultuur, literatuur en gebruiken beter te begrijpen. Er zal een wereld voor je opengaan. 

Voor wie?  

Dit is een beginnerscursus voor iedereen die geen of bijna geen voorkennis heeft en op een leuke en uitdagende manier met het Engels en de Engelstalige cultuur kennis wil maken. 

De cursus  

In deze cursus leer je luisteren en lezen, spreken en schrijven. De nadruk ligt op spreken en woorden leren maar je krijgt ook grammaticaregels om correct te communiceren. We besteden vooral aandacht aan alledaagse onderwerpen en situaties: werk en hobby’s, vakantie en reizen, etc. Vanzelfsprekend hebben we het ook over de cultuur en gebruiken van de Engelstalige wereld. Ook voor eigen inbreng is er alle ruimte. 

De lessen  

Tijdens de lessen oefen je vooral met andere cursisten. Dat doe je door met elkaar te praten en opdrachten te maken aan de hand van teksten, audio- en videofragmenten en spelletjes. Je oefent alle vaardigheden maar vooral het spreken. Schrijven en lezen doe je vooral thuis. De groepen zijn klein, dus je kunt veel oefenen en krijgt veel aandacht van de docent. De lessen worden zoveel mogelijk in het Engels gegeven en waar nodig in het Nederlands. De lessen zijn gezellig én grondig. Zo leer je de taal steeds beter—met steeds meer plezier. 

Huiswerk 

Per week moet je op zo´n twee uur voorbereiding rekenen om je kennis van de taal op te bouwen en optimaal profijt van de lessen te kunnen trekken. 

Niveau

Om je te helpen een passende cursus te vinden, gebruiken we de codes van hetCommon European Framework of Reference for Languages. Het startniveau kun je op verschillende manieren bereikt hebben: na een cursus of door zelfstudie, werk, familie of verblijf in een Engelssprekend land. 

Startniveau: geen of minimale voorkennis. 
Eindniveau: A1.1 Vorige en volgende cursus 
Vorige cursus: n.v.t. 
Volgende cursus: Beginners zonder voorkennis 2 (A1.2) 

Cursusmateriaal

New Headway, Elementary, Student’s Book with I-tutor DVD-Rom, by John and Liz Soars, 4de druk / 4th ed., Oxford University Press, ISBN nr: 9780194769129. New Headway, Elementary, Work Book with Key, by John and Liz Soars, 4de druk / 4th ed., Oxford University Press, ISBN nr: 9780194770521.  

Het cursusmateriaal is niet bij de prijs inbegrepen. Schaf het boek pas aan nadat je bericht hebt ontvangen dat de cursus doorgaat. 

Alles op een rijtje

Lesdagen dinsdag
Startdatum 17-09-2024
Einddatum 10-12-2024
Aantal lessen 12
Tijd 19:30 - 21:15
Docent Nandini Bedi
Locatie NNB
Kosten <25 jaar €255,00, >25 jaar en ouder €285,00