Qbus

Agenda Qbus


Qbus is de podiumzaal van het Muziekhuis. In deze zaal kunnen maximaal 250 mensen tegelijk genieten van concerten en optredens van zowel beginnende als gearriveerde artiesten in de meest uiteenlopende genres. Door de samenwerking met De X is BplusC ook verzekerd van wereldmuziek van topklasse.    

De zaal is buiten onze reguliere programmering ook te huur. De Qbus is uitermate geschikt om te gebruiken voor repetities van theater-, toneel- of dansverenigingen. In de Qbus geldt een maximaal geluidsniveau van 99dB.  

Deze sfeervolle zaal biedt een scala aan mogelijkheden. Zo hebben wij alle geluids- en lichttechnische faciliteiten inclusief technici in huis om alle optredens te verzorgen. Ook is het mogelijk een liveregistratie van een concert of optreden te maken. Natuurlijk kan de aankleding van de zaal naar wens worden aangepast. Verder is het mogelijk een theateropstelling te realiseren, waardoor de ruimte ook geschikt is voor voorstellingen met zitplaatsen. Deze opstelling is ook te gebruiken bij presentaties en lezingen.  

Gezien de vele mogelijkheden die de Qbus te bieden heeft, is het moeilijk een vaste prijs op te geven. Neem daarom contact op voor een offerte op maat via muziekhuis@bplusc.nl of bel naar 071-5145755.