Onze gloednieuwe website!

Wat vind je van onze nieuwe jas?

Met enige trots presenteert BplusC haar volledig vernieuwde website www.bplusc.nl.  

Niet alleen is de website veel sneller en (ook) goed te gebruiken op mobiele apparaten. We bieden een sterk verbeterde catalogus en aantrekkelijke selecties van leestips. Naast de vindbaarheid van onze boekencollectie, is ook het e-book en luisterboeken aanbod beter vindbaar. Maar bekijk vooral ook eens de vele activiteiten van het Taalhuis. Ben je docent, dan zal je zien dat het aanbod voor Leidse scholen ook in een nieuw jasje is gestoken.  

Als bibliotheeklid kun je nu inloggen in ‘Mijn Bibliotheek’. Vele zaken die je voorheen aan de balie regelde, regel je nu zelf vanuit huis of onderweg (verlengen, reserveren, betalen, etc.). Heb je nog geen online account van BplusC, informeer dan bij de balie in één van onze vestigingen of stuur een bericht naar klantenservice@bplusc.nl.  

Eind mei presenteren we het nieuwe seizoen van lessen en cursussen. Een inspirerend aanbod van lessen muziek, dans, taal en beeldende kunst, waar we bijzonder trots op zijn!  

Hopelijk zien we je snel weer in de bibliotheek, online of bij een leuke les!  

P.s. Moet je een beetje wennen? Dat is niet gek. We horen uiteraard graag van je als je wensen hebt of iets tegenkomt dat we over het hoofd hebben gezien!