Voor leesclubs

Collectie

Lezen is nóg leuker in een leesclub. Elk lid van de leesclub leest hetzelfde boek. Daarna bespreek je het boek met z'n allen. Je leest meer en je ontmoet nieuwe mensen. Dubbel plezier dus!

Kom je bij onze leeskring?

Samen praten over boeken en schrijvers is niet alleen gezellig, maar ook inspirerend. Wij organiseren een leeskring waar iedereen welkom is. Dit doen wij in samenwerking met Senia, dé landelijke organisatie van leesclubs. Als er genoeg interesse is, starten we een nieuwe groep. Je kunt je gratis aanmelden via maria.boelhouwer@senia.nl

Stuur ons een e-mail

Boekentips voor leesclubs

Leeskringkoffers

De Bibliotheek heeft voor leeskringen speciale leeskringkoffers. Kies uit een groot aanbod van pas verschenen boeken én klassiekers.

Bekijk de leeskringkoffers

Nieuwste leeskringkoffers

Elke maand samen een e-book lezen

Een e-book is altijd voor alle leden beschikbaar. Speciaal voor leesclubs licht de online bibliotheek elke maand een e-book uit.

Naar de leesclub van de online Bibliotheek


Uittreksels en recensies

Wil je wat meer research doen? De bibliotheek biedt je gratis online toegang tot duizenden uittreksels, artikelen, recensies en auteursportretten. 

Inloggen
Als lid van de bibliotheek kun je inloggen met je lenersnummer (het nummer op je pasje dat niet met NL begint) en wachtwoord (dat is je geboortedag en -maand, bijv. 1 januari wordt 0101).