Ontdek de kunstenaar in jou!

De afdeling kunst en beeld van BplusC is dé plek voor iedere kunstliefhebber.

Tekenen, schilderen, kinderatelier, i-Lab... 👩🏾‍🎨🎨 Plezier maak je samen, bij BplusC! We beschikken over een groot team van enthousiaste geschoolde docenten die met veel (speel)plezier lesgeven. 

Onze cursuslocaties zijn bruisende ontmoetingsplekken waar leerlingen en docenten elkaar motiveren, uitdagen en inspireren! We bieden honderden cursussen voor alle leeftijden en niveaus, dus er zit ongetwijfeld ook iets voor jou bij.

Lijkt het leuk om een keer mee te doen tijdens een les? Schrijf je dan in voor een van de vele cursussen. Of kom naar de proeflesweken! Van 12 september t/m 25 september kun je gratis meedoen aan alle lessen en workshops. Een ideale manier om onze cursussen te ontdekken! Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.

Inschrijven
Ga via onderstaande button naar de cursuspagina van de cursus waar jij graag een proefles voor wilt aanvragen. Klik op de knop 'proefles'. Vul je gegevens in en verzend je aanvraag. Wanneer we de aanvraag succesvol en compleet hebben ontvangen nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. 

👉🏽👉🏽 SCHRIJF JE IN 👈🏼👈🏼

In ons cursusoverzicht kun je filteren op de afdelingen en disciplines waar jij het meeste interesse in hebt.