Gratis proeflessen

maandag 31 augustus t/m zaterdag 26 september

Kom naar de proeflesweken van maandag 31 augustus t/m zaterdag 26 september. Je kunt dan gratis meedoen aan lessen en workshops. Een ideale manier om onze cursussen te ontdekken!

Lijkt het je leuk om een instrument, band, ensemble, orkest of koor uit te proberen? Wil je een keer meedansen? Ontdek je graag de kunstenaar in jou? Of wil je graag vloeiend Spaans, Engels, Japans of een andere taal leren spreken?

Van maandag 31 augustus t/m zaterdag 12 september kun je gratis meedoen aan lessen van de BplusC Muziekschool en Dans- en theaterschool. De laatste twee weken van september (14 t/m 26 september) kun je vrijblijvend kennismaken met onze cursussen Kunst en Beeld en Talen. Op donderdag 3 en zaterdag 5 september zijn de Taalinformatiedagen

Programma
Bekijk het programma van de proeflessen per discipline:

Kinderen/jongeren

Volwassenen

Aanmelden
Om het aantal bezoekers te kunnen monitoren, moet je je vooraf aanmelden voor een proefles. Dat kan door te mailen naar proefles@BplusC.nl of via de proefles-button bij elke cursus.

Taalinformatiedagen

Voor vragen en advies over de taalcursussen kun je de BplusC Taalinformatiedagen bezoeken.
Deze 
sessies vinden online plaats op:
- donderdag 3 september, 20.00-22.00 uur
- zaterdag 5 september, 14.00-16.00 uur

Aanmelden kan via klantenservice@bplusc.nl of 0900–2323000 (gebruikelijke belkosten).

Telefonisch intakegesprek

Onze collega’s maken ook graag een afspraak voor een telefonisch in
takegesprek met de docent voor het bepalen van jouw startniveau.

Brochures
Benieuwd welke lessen en cursussen je bij ons allemaal kunt volgen? Bekijk onze brochures met het aanbod voor kinderen en jongeren of volwassenen door op de afbeelding te klikken. Bij elk onderwerp vind je een link naar onze website met meer informatie.