Digivitaler

In deze cursus maak je kennis met de digitale zorg. Door korte filmpjes en boekjes met uitleg leer je het zelf te gebruiken. In 6 lessen oefen je op de computer met Thuisarts.nl, Apotheek.nl, gezondheidsapps, het patiĆ«ntenportaal van de huisarts en ziekenhuis. De lessen worden gegeven door een ervaren docent. 


 • We oefenen samen met...

  Informatie zoeken over gezondheid en ziekte, online een afspraak maken met de huisarts, digitaal bestellen van een herhaalrecepten, video-consulteren, app gebruiken bij het herkennen van huidkanker (melanoom), digitaal doorsturen van meetgegevens, bekijken van uitslagen van bloedonderzoek of behandelverslag.

 • Kosten

  Deze cursus is gratis en iedereen mag meedoen. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek. 

 • Aanmelden

  Meld je aan bij de balie in de bibliotheek of stuur een e-mail naar taalhuis@bplusc.nl

Startdatum Tijd Locatie
Volgt nog Volgt nog Volgt nog

Heb je Digivitaler afgerond?

Doe dan mee aan de volgende cursus:

 • Digisterker Bekijk details

  In de cursus Digisterker: Werken met de digitale overheid leer je in 8 lessen door praktische oefeningen en persoonlijke begeleiding om te gaan met de toeslagen, DigiD en meer.

 • Seniorweb Bekijk details

  Oefen gratis en thuis je digitale vaardigheden! Wil je beter leren omgaan met de computer, tablet of smartphone? Dan kun je thuis oefenen met de online cursussen van SeniorWeb. Je hoeft geen lid te zijn...