Volkshuiskoor

Speciaal voor jou 
Ben jij een beginnende of gevorderde zangeres, ben je 45 jaar of ouder en wil je graag zingen in een koor? Dan is het Leidse Volkshuiskoor iets voor jou!  

De cursus 
Het Leids VolkshuisKoor is een Vrouwenkoor voor vrouwen vanaf 45 jaar. Het is een actief en sociaal koor - een koor waar samen mooie muziek laten klinken en samen zijn beiden een rol spelen. Het koor neemt regelmatig deel aan diverse culturele evenementen, geeft concerten en verzorgt ook optredens in verzorgingstehuizen. 
 
Het Leids VolkshuisKoor bestaat al ruim 40 jaar en staat sinds januari 2019 onder de bezielende leiding van Carolien Devilee. Zij begeleid het koor ook aan de vleugel. Het koor zingt aansprekende meerstemmige liederen in vele genres en talen -van opera tot levenslied- en vaak ook in eigen, unieke arrangementen. Als enige koor in Leiden is het Leids Volkshuiskoor een overdagkoor! 
 
De repetities zijn op maandagmiddag van 13.15-15.00 uur in het Leidse Volkshuis. Alle stemsoorten van elk niveau zijn welkom in het koor, of je nu een beginnend, of gevorderd zangeres bent. Wil je een keer proef komen meezingen om te kijken of het bevalt, dan kan dat. 

Alles op een rijtje

Lesdagen maandag
Startdatum vanaf begin september
Aantal lessen 37 (jaarcursus)
Tijd 13:15 - 15:00
Docent Carolien Devilee
Locatie Het Leidse Volkshuis
Kosten €225

Onze leslocaties