Kidskoor Leiden 7 t/m 10 jaar

Speciaal voor jou 
Ben jij tussen de 7 en 10 jaar, hou je van zingen en doe je dit graag samen met anderen? Kom dan meezingen in ons Internationaal kidskoor! 

De cursus 
Hier leer je je eigen stem goed kennen, maar ook om samen met andere kinderen te zingen. We zingen heel veel verschillende leuke liedjes; popliedjes, iets uit een film of musical of liedjes van Spotify of YouTube. We zingen in het Nederlands, in het Engels en ook in andere talen. Ervaring is niet nodig. We maken een begin met zangtechniek, met presentatie en met samen muziek maken. Kortom: We maken je op een speelse manier wegwijs in de basis van zingen en in de mooie wereld van de muziek, en dat alles in een gezellige sfeer. Zingen is heerlijk, je bent zelf het instrument en je hebt het altijd bij je, dus je kunt zingen waar je maar wilt en wanneer je maar wilt. Ook is belangrijk om je stem te laten horen, in het leven, om je uit te spreken over wat er in je omgaat. Als je zingt vertel je altijd een verhaal, jouw verhaal en is zingen daarmee ook een mooie manier om je emoties te uiten. 

Ben je nieuwsgiering geworden? Kom dan vooral eens een keertje meezingen!  

Thuis voorbereiden 
Geen huiswerk, maar zoveel mogelijk zingen thuis helpt altijd mee!  Lesmateriaal 
Je krijgt een map met liedteksten voor in de les, van de juf.  

De docent 
Vivian stond jaren op het podium in binnen– en buitenland met o.a. Carlo D’Wys & the voices of soul (o.a. North Sea Jazz), discoglitter & glamourband Groove the Princess en zong backing vocals bij vele Nederlandse artiesten tijdens optredens in het Gelredome. Als zangcoach heeft ze meegewerkt aan the Voice van Vlaanderen en aan de methode ZangExpress.  

Vivian is al 15 jaar zangdocent bij de Muziekschool van BplusC en geeft er o.a. de baby en peuterlessen, bandcoaching, gitaar plus zang en piano plus zang.  “Nederland wordt steeds internationaler, daarom vind ik het leuk om een koor te leiden waarin iedereen welkom is en waarin taalplezier voorop staat!” 

Alles op een rijtje

Lesdagen donderdag
Startdatum start begin september
Aantal lessen 37 (jaarcursus)
Tijd 15:30 - 16:30
Docent Vivian Wesselingh
Locatie Het Muziekhuis
Kosten €352

Onze leslocaties