Iedereen kan zingen

Speciaal voor jou
Lijkt het jou leuk om samen met anderen te zingen? Zou je graag wat tips op het gebied van zangtechnieken willen krijgen? Dan is deze cursus echt iets voor jou!  

De cursus
In de zanggroep ‘Iedereen kan zingen’ wordt er naast samenzang en zangtechniek wat vaker aandacht besteed aan meerstemmig zingen. Zingen geeft enorm veel energie en maakt je blij! Iedereen kan zingen is een laagdrempelige zanggroep waar het plezier in zingen voorop staat.   

De lessen 
We beginnen met 10 minuten stem opwarming, vervolgens besteden we nog zo’n 10 minuten aan zangtechniek: bijvoorbeeld aan ademhaling, volume maken of hoge noten zingen. Daarna gaan we aan de slag met échte pop of jazz nummers. Zo leer je tijdens een les niet alleen een leuk nummer zingen, maar leer je ook iedere keer weer meer technische aspecten van zang. In deze cursus zing je met meerdere talenten. Zingen gebeurt soms eenstemmig, maar je leert ook zingen met een 2e of 3e stem.  

Voorkennis 
Enige ervaring is mooi meegenomen, maar zeker niet verplicht. Door de kracht van de groep zing je gemakkelijk mee en is deze cursus ook geschikt voor beginners.   

Kom jij een keer meezingen? 

Alles op een rijtje

Lesdagen woensdag
Startdatum vanaf begin september
Aantal lessen 37 (jaarcursus)
Tijd 20:15 - 21:15
Docent Danielle Mulder
Locatie Het Leidse Volkshuis
Kosten €428

Onze leslocaties