Korting

Terug naar het hele aanbod

Gezinskorting t/m 20 jaar

Bij inschrijving van twee of meer kinderen ontvang je 10% korting per inschrijving. Dit is geldig voor kinderen tot en met 20 jaar op een jaarcursus. Gezinskorting wordt in oktober toegekend en geldt voor het hele cursusjaar. Op cursussen of lessen waarvoor later dan 1 oktober wordt ingeschreven wordt geen korting gegeven.  

De Talentklassen dans zijn uitgezonderd van deze gezinskorting. In het tarief van de talentklassen is al een korting verwerkt. Ensembles en orkesten zijn eveneens uitgezonderd van deze korting, omdat ook daar al een andere kortingsregeling geldt. 

Korting voor bands, ensembles, orkesten en koren

BplusC wil het samenspelen in een bandje, ensemble of orkest bevorderen. Daarom ontvangt iedereen die doorlopende instrumentale of vocale jaarlessen volgt, 50% korting op het tarief voor deelname aan een bandje, ensemble of orkest.

De ensemblekorting geldt niet voor cursisten met strippenkaarten.

Korting op taalcursussen

Schrijf je je als cursist talen vóór 1 oktober in voor alle opeenvolgende cursussen dat jaar, dan ontvang je 10% korting op het totaalbedrag. Dit kan je aangeven op het inschrijfformulier op www.bplusc.nl. Op cursussen waarvoor later dan 1 oktober wordt ingeschreven wordt geen korting gegeven.