Facilitair weetje

Reserveren van materiaal

Wij zijn bij Facilitair bezig om alle materialen die we kunnen inzetten te inventariseren, zodat we weten wat, waar en hoeveel er in de diverse panden aanwezig is. 

Alle materialen zijn beschikbaar voor heel BplusC, zodat we zo efficiënt mogelijk gebruik kunnen maken van wat er is en niets onnodig dubbel aangeschaft hoeft te worden. Waar hebben we het dan over? Dat kan echt van alles zijn. Van 3D-brillen tot flip-overs, van dvd-spelers tot  laptops. Maar ook instrumenten, schildersezels etc.

Om ervoor te zorgen dat we bij een aanvraag ook kunnen garanderen dat het er is (of kunnen aangeven dat het niet beschikbaar is) houden we alles bij in een programma dat Schedule-it heet.

Hoe vraag je het dan aan? Gewoon een mail sturen naar Facilitair of vraag het aan een van de secretaresses. Dan zorgen Lotte, Manouk, Saskia of Miranda ervoor dat het in Schedule-it opgenomen wordt en Lotte regelt dat het eventueel op vervoer gaat.

In die mail moeten wel de juiste gegevens staan. Wanneer, hoe lang, welke materialen, voor wie, waar het naartoe moet, telefoonnummers contactpersonen, wanneer het weer terug kan etc. etc...
Als de aanvraag niet compleet is, zorgt Lotte ervoor dat zij de juiste informatie alsnog van jullie krijgt.

Pak dus a.u.b. niet zomaar iets uit een ruimte, kast of locatie, maar zorg ervoor dat het bij ons bekend is. Dan kunnen we het ook bijhouden en grijpt niemand mis.

Volgende maand: Productgroepen