Het Leidse Volkshuis

Lunchconcert: Pianiste Julia Tavit geeft laatste lunchconcert van 2022!

Lunchconcert in de BplusC-Theaterzaal op 20 december

Op dinsdag 20 december wordt in de Theaterzaal van BplusC aan de Apothekersdijk 33 in Leiden het laatste lunchconcert in 2022 gegeven  door de pianiste Julia Tavit.

Zij zal werken van Cyril Scott, Robert Schumann, Frans Schubert en Frédéric Chopin uitvoeren. Het optreden van Julia Tavit begint om 12.45 uur. Op de dag van het concert zijn toegangskaarten van zes euro vanaf 12.15 uur verkrijgbaar aan de kassa van de Theaterzaal. Een kopje
thee of koffie (voorafgaand aan het concert) is in de toegangsprijs begrepen.
Julia Tavit begon op elfjarige leeftijd haar pianostudie aan het Mimar Sinam Conservatorium in Istanbul. In de Verenigde Staten studeerde zij aan de befaamde Manhattan School of Music in New York. In 2018 won zij aldaar de tweede prijs van het New York Golden Classical Music Awards Piano Concours waarna zij werd uitgenodigd om op te treden in de beroemde Carnegie Hall.
In Parijs en Rotterdam studeerde zij verder bij Philippe Entremont, Stéphane De May en Nino Gvedatze. Inmiddels gaf Julia Tavit met succes tal van concerten in Turkije, Nederland, de V.S. en Armenië.
Het eerste lunchconcert in 2023 wordt op 10 januari in de BplusC-Theaterzaal gegeven door de celliste Sophie Ehling en de pianist Hugo Mathis.
Terug naar het overzicht