Lunchconcert - Muziek

Stéphane De May

Muziekliefhebbers kunnen kennis maken met de man die van zoveel betekenis is geweest voor vele jonge uitvoerende pianisten van dit moment. 

Stéphane De May, concertpianist en vermaard pedagoog heeft menig pianist "podium rijp" gemaakt waardoor zijn naam vaak in de cv's van vele pianisten opduikt. Zelf studeerde hij in o.a. Brussel en Parijs waar hij met toekenning van de hoogste onderscheiding o.a. het solisten-diploma en het kamermuziek-diploma behaalde.
Met succes nam hij deel aan vele internationale pianoconcoursen in Europa en de Verenigde Staten en in vrijwel alle vooraanstaande Europese muziekcentra trad hij met groot succes op. Als docent is hij werkzaam in Nederland, België en Zwitserland. Velen van zijn studenten hebben inmiddels het podium bereikt.
Het spel van Stéphane De May is op vele cd's vastgelegd. Al deze cd's konden rekenen op lovende kritieken in de pers. Op het ogenblik is hij bezig om alle Lieder ohne Worte van Felix Mendelssohn op cd te zetten. Een voorproefje hiervan zal men tijdens het lunchconcert in de Kapelzaal kunnen ervaren. Het gehele programma van het lunchconcert bestaat dan ook uit deze wonderschone composities van Mendelssohn.

Terug naar het overzicht