Lunchconcert - Muziek

Katja Dirven-Didychenko en Roderigo Robles de Medina

Cello-sonates van Ludwig van Beethoven

Op het programma staan twee Sonates voor cello en piano van Ludwig van Beethoven n.l. de Sonate nr. 4 opus 102  en de Sonate nr. 3 opus 69.

Celliste Katja Dirven-Didychenko werd geboren in de Oekraïne. Zij werd opgeleid aan het conservatorium van Kiev waar zij cum laude afstudeerde. Zij behoorde tot de prijswinnaars van het Internationale Lysenko Concours in Kiev. In Nederland vervolmaakte zij haar spel onder leiding van Marien van Staalen.
Tijdens dit lunchconcert wordt zij bijgestaan door de Nederlandse pianist Roderigo Robles de Medina die opgeleid werd door Jan Wijn en Mila Baslawskaya. Hij is prijswinnaar van diverse Europese pianoconcoursen en hij gaf behalve in Europa ook in Midden- en Zuid-Amerika vele concerten. Naast zijn activiteiten als uitvoerend kunstenaar is hij werkzaam aan het Codarts Conservatorium in Rotterdam.

Vanwege de noodzakelijke corona-veiligheidsmaatregelen wordt geen koffie of thee geschonken en is het aantal beschikbare plaatsen voor de toehoorders kleiner dan voorheen.

Terug naar het overzicht