Lunchconcert - Muziek

'A Chloris' van Reynaldo Hahn

Sabine Conzen en Stéphane De May

GEANNULEERD
T/M 18 NOVEMBER ZIJN ALLE BPLUSC-LOCATIES GESLOTEN

Op het uit te voeren programma staat een aantal werken van de Venezolaanse componist Reynaldo Hahn die vooral bekendheid kreeg door zijn aansprekende en geliefde "A Chloris". Daarnaast staan liederen van Claude Debussy, Franz Liszt en Richard Strauss op het programma van dit lunchconcert.

Sabine Conzen studeerde in Frankrijk en België aan o.a. het Koninklijk Conservatorium in Brussel zang en dwarsfluit. In 2004 nam zij met succes deel aan het Elisabeth Concours Zang en aan het Internationale Zangconcours in Bilbao (Spanje). Op het Internationale Zangconcours in Parijs behaalde zij o.a. de "Prix Francis Poulenc" en de "Prix Albert Roussel". Behalve in liederenrecitals is Sabine Conzen ook regelmatig bij de Vlaamse Opera en bij de Opéra de Luxembourg te beluisteren in oratoria- en opera-uitvoeringen.
Tijdens het lunchconcert in Leiden zal zij worden begeleid door een van de vooraanstaande Belgische pianisten van dit moment, Stéphane De May.  

Vanwege de noodzakelijke corona-veiligheidsmaatregelen wordt geen koffie of thee geschonken en is het aantal beschikbare plaatsen voor de toehoorders kleiner dan voorheen.

Terug naar het overzicht