Expositie

Cursisten-tentoonstelling Kunst en Beeld

Flora en Fauna

Welkom bij de expositie Flora en Fauna van de cursisten van Kunst en Beeld. Afgelopen seizoen is niet veel mogelijk geweest. Culturele uitstapjes lagen aan banden, maar we gingen wel massaal de natuur in. Misschien werd het belang van natuur ons daardoor nog eens extra duidelijk, maar hopelijk ook de kwetsbaarheid ervan. Een mooie reden om, nu we de lange coronastilte kunnen doorbreken, flora en fauna als uitgangspunt voor de tentoonstelling te kiezen.

De cursisten laten zien hoe de natuur hen heeft geïnspireerd. Zij stappen daarmee in een lange traditie van kunstenaars. Al vanaf de eerste grotschilderingen laat de mens z’n fascinatie voor de natuur zien door haar weer te geven. De creatieve groet, een speciale tussentijdse BplusC actie om de thuiszitters een hart onder de riem te steken, is onderdeel van deze tentoonstelling.

Ook geïnspireerd geraakt en wil je de kunstenaar in jezelf ontdekken? Kom dan meedoen met workshops, cursussen, werkgroepen en ateliers v werkgroepen en ateliers van onze docenten. Ze zijn allemaal professioneel beeldend kunstenaar en nemen jou graag mee op ontdekkingstocht in de kunst. Bekijk hier alle cursussen Kunst en Beeld.

Benieuwd naar de opening van de cursisten-tentoonstelling door wethouder Yvonne van Delft? Bekijk dan de video!

Terug naar het overzicht