een rondleiding op deze website

Welkom op de site van BplusC

Wij hopen dat u eenvoudig de informatie kunt vinden die u zoekt. 

Om optimaal gebruik te maken van alle diensten van deze website wordt u gevraagd eenmalig te registreren.
Met het registreren maakt u, door het invoeren van een e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord, een persoonlijk account aan. Wanneer u deze gegevens heeft ingevuld, ontvangt u een bevestigingsmail ter activatie van uw account. In deze mail staat een link waar u op kunt klikken ter voltooiing van uw registratie. Werkt dit niet kunt u deze link kopiëren (Ctrl+c) en plakken (Ctrl+v) in de adresbalk van uw browser. 

Vervolgens kunt u uw profiel aanpassen, uw wachtwoord wijzigen en uw bibliotheekpasje koppelen aan uw account.
De gegevens van uw bibliotheekpasje (het pasnummer en het wachtwoord) zijn hetzelfde als u voorheen ook op de site gebruikte. 

Wanneer u materialen heeft geleend of gereserveerd, kunt u die op uw pagina zien. Wanneer u zich inschrijft voor een cursus zal dit ook in beeld verschijnen. 

U bent niet verplicht zich te registreren. In dat geval kunt u gebruik maken van alle diensten,uitgezonderd de bibliotheekdiensten reserveren en verlengen. 

Zit u achter een openbare computer en bent u ingelogd? Sluit dan elk bezoek af door eerst uit te loggen. 

Heeft u vragen? 
Kijkt u dan eerst onder het kopje Klantenservice (rechtsboven) of uw vraag hier bij staat. Is dit niet het geval? Dan kunt u uw vraag stellen door een mail te sturen aan info@BplusC.nl.