Proeflesweken

Schrijf je in voor een gratis proefles en ontdek het cursusaanbod van BplusC!

Tijdens de proeflesweken in de maand januari en februari kun je gratis proeflessen volgen. Lijkt het je leuk om een instrument, band, ensemble, orkest of koor uit te proberen? Wil je een keer meedansen? Ontdek je graag de kunstenaar in jou of wil je een taal leren spreken? Kom een gratis proefles volgen! 

Bekijk hier het cursusaanbod van de proeflesweken! Klik op de desbetreffende cursuspagina waar jij graag een proefles voor wilt aanvragen op de knop 'proefles'. Op deze manier dien je jouw aanvraag succesvol in. 

Muziek, theater en dans  
Lijkt het je leuk om een keer een dans-, theater- of muziekles te volgen? Wil je een van de instrumenten uitproberen? Schrijf je in voor een proefles van 16 t/m 29 januari. Je kunt per cursus twee proeflessen volgen voordat je je inschrijft voor de cursus. Check hier het muziek of het theater en dans aanbod

Beeldende kunst  
Ontdek de kunstenaar in jou! Schrijf je in voor een proefles van 30 januari t/m 12 februari bij kunst en beeld. Kinderen kunnen hun creativiteit kwijt in het i-Lab, de Kunstklassen en onze nieuwe cursussen textiel en fotografie. Het cursusaanbod voor volwassenen bestaat uit tekenen, schilderen, keramiek, beeldhouwen, fotografie, edelsmeden en textiel. Je kunt per cursus twee proeflessen volgen voordat je je inschrijft voor de cursus. Check hier het cursusaanbod van Kunst en Beeld.

Talen 
Heb je altijd al een vreemde taal willen leren of ken je iemand die een cursus Nederlands als tweede taal zoekt? Schrijf je dan in voor een proefles. Je kunt bij alle taalcursussen de eerste les gratis als proefles bijwonen. Zo kun je ontdekken of de taal goed bij je past. Je kunt bij ons terecht voor een groot aantal taalcursussen, van Arabisch tot Zweeds, van conversatieles tot vakantiecursus. Bekijk hier ons volledige talige cursusaanbod via de Volksuniversiteit.

Inschrijven proefles  
Inschrijven voor een proefles gaat via de cursuspagina's. Ga naar de cursuspagina van de cursus waar jij graag een proefles voor wilt aanvragen. Klik op de knop 'proefles'. Vul je gegevens in en verzend je aanvraag. Wanneer we de aanvraag succesvol en compleet hebben ontvangen nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Kom je er niet uit of heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je mailen naar klantenservice@BplusC.nlof bellen via 0900 23 23 000 (gebruikelijke belkosten).

​Brochures 
Benieuwd welke lessen en cursussen je bij ons allemaal kunt volgen? Bekijk onze brochures en flyers met het aanbod voor kinderen en jongeren of volwassenen. Bij elk onderwerp vind je een link naar onze website met meer informatie.