Proeflesweken

30 augustus t/m 8 oktober 2021

De hele maand september zijn zoals vanouds de proeflesweken. Lijkt het je leuk om een instrument, band, ensemble, orkest of koor uit te proberen? Wil je een keer meedansen? Ontdek je graag de kunstenaar in jou of wil je een taal leren spreken? Kom een gratis proefles volgen!

Geef bij je inschrijving naar proefles@BplusC.nl aan om welke proefles je aanvraag gaat. 

 

Muziek, theater en dans 

Lijkt het je leuk om een keer een dans-, theater- of muziekles te volgen? Wil je een van de instrumenten uitproberen? Volg dan een proefles van 30 augustus t/m 12 september.  

Beeldende kunst 

Volg van 27 september t/m 8 oktober een proefles bij Kunst en Beeld en ontdek de kunstenaar in jou. Het cursusaanbod voor volwassenen bestaat uit tekenen, schilderen, keramiek, beeldhouwen, grafische vormgeving, fotografie, edelsmeden en textiel. Kinderen kunnen hun creativiteit kwijt in het i-Lab, Kinderatelier (9+) of Jongerenatelier (12+). 

Talen 

Heb je altijd al een vreemde taal willen leren? Of ken je iemand die een cursus Nederlands als tweede taal zoekt? Je kunt bij ons terecht voor een groot aantal taalcursussen, van Arabisch tot Zweeds, van conversatieles tot vakantiecursus. Je kunt van alle taalcursussen de eerste of tweede les als gratis proefles volgen. Zo kun je ontdekken of de taal goed bij je past. Schrijf je in voor 8 oktober!

​Brochures

Benieuwd welke lessen en cursussen je bij ons allemaal kunt volgen? Bekijk onze brochures met het aanbod voor kinderen en jongeren of volwassenen door op de afbeelding te klikken. Bij elk onderwerp vind je een link naar onze website met meer informatie. 

Inschrijven proefles

Meld je aan voor een proefles door te mailen naar proefles@BplusC.nlVoor meer informatie kun je mailen naar klantenservice@BplusC.nl of bellen via 0900 23 23 000 (gebruikelijke belkosten). Je kunt ook een afspraak maken voor een telefonisch intakegesprek met de docent om je startniveau te bepalen.