Proeflessen

Lijkt het je leuk om een instrument, band, ensemble, orkest of koor uit te proberen? Wil je een keer meedansen? Ontdek je graag de kunstenaar in jou of wil je een taal leren spreken? Kom een proefles volgen!

Proefles voor dans-, theater-, muziekschool of kunst en beeld?

Proeflessen zijn mogelijk voor cursussen met meer dan 7 lessen en je kunt voor slechts € 10,- meedoen aan een proefles. Als je je na het volgen van de proefles inschrijft voor de cursus wordt dit bedrag verrekend met de cursusprijs. Een ideale manier om onze cursussen te ontdekken, dus schrijf je vandaag nog in!
Aanmelden kan via klantenservice@bplusc.nl of 0900–2323000 (gebruikelijke belkosten).

Brochures

Benieuwd welke lessen en cursussen je bij ons allemaal kunt volgen? Bekijk onze brochures met het aanbod voor kinderen en jongeren of volwassenen door op de afbeelding te klikken. Bij elk onderwerp vind je een link naar onze website met meer informatie. 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je mailen naar klantenservice@BplusC.nl of bellen via 0900 23 23 000 (gebruikelijke belkosten). Je kunt ook een afspraak maken voor een telefonisch intakegesprek met de docent om je startniveau te bepalen.