Gratis proeflessen

maandag 31 augustus t/m zaterdag 26 september

Lijkt het je leuk om een instrument, band, ensemble, orkest of koor uit te proberen? Wil je een keer meedansen? Of ontdek je graag de kunstenaar in jou? Kom naar de proeflesweken van maandag 31 augustus t/m zaterdag 26 september. Je kunt dan gratis meedoen aan lessen en workshops. Een ideale manier om onze cursussen te ontdekken!

 

Van maandag 31 augustus t/m zaterdag 12 september kun je gratis meedoen aan lessen van de BplusC Muziekschool en Dans- en theaterschool. De laatste twee weken van september (14-26 september) kun je vrijblijvend kennismaken met onze cursussen Kunst en Beeld. Het complete programma zetten we vanaf half augustus online.

Aanmelden

Om het aantal bezoekers op onze locaties te kunnen monitoren, moet je je vooraf aanmelden voor een proefles. Dat kan door te mailen naar proefles@BplusC.nl of via de proefles-button bij elke cursus.

Brochures

Benieuwd welke lessen en cursussen je bij ons allemaal kunt volgen? Bekijk onze brochures met het aanbod voor kinderen en jongeren of volwassenen door op de afbeelding te klikken. Bij elk onderwerp vind je een link naar onze website met meer informatie.