Proeflesweken

Lijkt het je leuk om een instrument, band, ensemble, orkest of koor uit te proberen? Wil je een keer meedansen? Of ontdek je graag de kunstenaar in jou? 

Kom naar de proeflesweek van 7 tot en met 12 februari. Je kunt dan gratis meedoen aan lessen en workshops. Een ideale manier om onze cursussen te ontdekken!

Je kunt bij ons altijd een proefles volgen. Buiten de proeflesweken om kost een proefles €10,-. Dit wordt verrekend met het cursusbedrag/lesgeld wanneer je doorgaat met de cursus/les. Aanmelden kan door bij de cursus/les de button ‘proefles’ aan te klikken. Je ontvangt vanuit de klantenadministratie bericht.

Muziek, theater en dans 

Lijkt het je leuk om een keer een dans-, theater- of muziekles te volgen? Wil je een van de instrumenten uitproberen? 

Beeldende kunst 

Volg een proefles bij Kunst en Beeld en ontdek de kunstenaar in jou. Het cursusaanbod voor volwassenen bestaat uit tekenen, schilderen, keramiek, beeldhouwen, grafische vormgeving, fotografie, edelsmeden en textiel. Kinderen kunnen hun creativiteit kwijt in het i-Lab, Kinderatelier (9+) of Jongerenatelier (12+). 

Talen 

Heb je altijd al een vreemde taal willen leren? Of ken je iemand die een cursus Nederlands als tweede taal zoekt? Je kunt bij ons terecht voor een groot aantal taalcursussen, van Arabisch tot Zweeds, van conversatieles tot vakantiecursus. Je kunt van alle taalcursussen de eerste les als gratis proefles volgen. Zo kun je ontdekken of de taal goed bij je past.

Let op: bij de taalcursussen is de proefles de eerste les van de cursusreeks. De proefles kan buiten de reguliere proeflesweek vallen.

Inschrijven taalcursus
Meld je voor de proefles door bij de cursus op de button 'proefles' te klikken. Je kunt vervolgens de eerste les gratis volgen. Vond je het leuk en wil je je definitief inschrijven? Doe dit dan binnen drie dagen op onze website. De vrijdag voor de cursus begint, ontvang je bericht of de cursus doorgaat. Als er net te weinig inschrijvingen zijn, kan de cursus een of twee weken worden uitgesteld. 

​Brochures

Benieuwd welke lessen en cursussen je bij ons allemaal kunt volgen? Bekijk onze brochures met het aanbod voor kinderen en jongeren of volwassenen door op de afbeelding te klikken. Bij elk onderwerp vind je een link naar onze website met meer informatie. 

Inschrijven proefles

Aanmelden kan door bij de cursus/les de button ‘proefles’ aan te klikken. Je ontvangt vanuit de klantenadministratie bericht. Voor meer informatie kun je mailen naar klantenservice@BplusC.nl of bellen via 0900 23 23 000 (gebruikelijke belkosten). Je kunt ook een afspraak maken voor een telefonisch intakegesprek met de docent om je startniveau te bepalen.