Proeflessen | 10 t/m 15 september

We zijn weer begonnen, meld je aan voor een proefles!

De zomervakantie is voorbij. Hoog tijd om je dansschoenen, je drumstokken, je schilderskwast of je Spaanse woordenboek weer tevoorschijn te halen! Of kom een proefles doen en ontdek de danser, muzikant of kunstenaar in jou! In het weekend van 8 en 9 september vieren we de start van het cursusseizoen met activiteiten in Leiden, Oegstgeest, en Voorschoten. Aansluitend kun je van 10 t/m 15 september vrijblijvend kennis maken met alle cursussen dans, theater, muziek en beeldende kunst.

De lessen worden gegeven in Leiden, Oegstgeest, Voorschoten en Wassenaar. Meld je hier aan voor een proefles!

Wil je graag een van de 30 muziekinstrumenten uitproberen? Geef je hier op voor een proefles muziek, zodat we een afspraak met de docent kunnen plannen.

 

Leiden
Kom op zondag 9  september van 13.00-16.00 uur naar Het Leidse Volkshuis voor een bomvol programma met dans, muziek, beeldende kunst en het i-Lab! Laat je verrassen door alle activiteiten die jij vandaag kunt zien, horen maar vooral ook zelf kunt doen bij BplusC!

BplusC Het Leidse Volkshuis, Apothekersdijk 33, Leiden
13.00 – 16.00 uur
gratis

Oegstgeest
Tijdens het Osger Weekend op 8 en 9 september kun je ons in het dorp tegenkomen met diverse optredens. In het Dorpscentrum kun je in de week daarna proeflessen muziek volgen. Van baby- en peutermuziek tot instrumenten uitproberen! Vanaf 5 jaar kan een kind al in een koor zingen, blokfluit, viool, piano en ukelele leren spelen. Voor de meeste andere instrumenten kan dit vanaf 6 jaar.

Voorschoten
Tijdens het Weekend van Voorschoten zijn we op zondag 9 september op de kunstmarkt te vinden met een beeldende activiteit. Schilderen, tekenen of klei draaien op de draaischijf, je kunt gewoon langskomen en gratis meedoen! Wil jouw kind leren tekenen of schilderen? Kom vanaf september op woensdagmiddag bij ons op teken- en schilderles!

Wassenaar
Woon je in Wassenaar? Dan kun je in de week van 10 september een proefles volgen bij onze muziekschool. Dat kan op een muziekinstrument of doe een keer mee aan een van onze groepslessen Spelen met muziek (4-5 jaar), Ontdek muziek (6-7 jaar) of Muzikale verkenning

Cursussen