Open Dag | 31 augustus

Ontdek de plus in jou!

Kom langs en doe mee!

Workshops muziek, dans en beeldende kunst (4-12 jaar)
Ontdek de kunstenaar in jou met een workshop beeldende kunst! Je kunt tekenen met houtskool of experimenteer met stempels in de workshop Druk er je eigen stempel op! Ben jij een echte danser? Kies uit de workshops Kleuterdans 4+, Kindertalentenklas 6+, Notenkraker 6+, Klassiek Ballet 8+/10+ of Dansmix 8+. Meer dan één workshop volgen om te ontdekken welke dansles jij het leukste vindt, kan natuurlijk ook!

Heb je meer met muziek? Zingen doe je in ons Popkoor voor kids! Of probeer instrumenten uit zoals de gitaar, piano, viool, harp, cello, dwars, blokfluit, fagot, trombone en nog veel meer! Hou je van een lekkere beat? Dan is de workshop BplusC Beats of Basgitaar & drums echt iets voor jou! Toeter er lekker op los in de workshop pBone of maak kennis met jazz in de workshop Metrognomes. Wil jij als een echte dj je eigen hit maken? Volg dan de workshop Muziekproducer 10+.

Weet jij al wat een Bibberbotje is? Kom langs in het i-Lab in bibliotheek Nieuwstraat en zet je eigen Bibberbotje in elkaar!
De Open Dag vindt plaats in drie van onze cursuslocaties: bibliotheek Nieuwstraat (i-Lab), Het Leidse Volkshuis en op de Muziekschool aan het Rapenburg 22.

Tussen 12-14 uur zijn docenten Nederlands, Engels, Duits, Spaans aanwezig en tussen 14:15-16 uur kun je terecht voor informatie over de talen Italiaans, Arabisch, Zweeds (onder voorbehoud), Portugees en Frans

zaterdag 31 augustus
12.00 - 16.00 uur
gratis

Klik door onze cursussen, ontdek de plus in jou!

Cursussen

@BplusC #leidencultuur