Kinder Muzieklab @school


Met het Kinder Muzieklab haal je als school echt iets bijzonders in huis. De muzieklessen in dit lab spelen in op het spontane gedrag van jonge kinderen en prikkelen hun nieuwsgierigheid.


De vakleerkracht neemt de kinderen mee naar een wereld vol muziek. Ze daagt hen uit om spelenderwijs te ontdekken wat erbij komt kijken om een muziekinstrument te leren bespelen. De kinderen gaan liedjes zingen, doen ritmische spelletjes, vingeroefeningen, leren versjes en choreografieën. Vanuit muziekbeleving ontwikkelen ze hun muzikaal en innerlijk gehoor, de stem, de fijne en grove motoriek, het geheugen, zelfcontrole en discipline.

In het voorjaar van 2019 is BplusC het Kinder Muzieklab als pilot gestart. Deze speciale muzieklessen voor jonge kinderen gunnen we meer scholen. Het lab past goed op scholen die muziek een warm hart toedragen en hun kinderen echt iets bijzonders willen bieden. Het Kinder Muzieklab is gebaseerd op de filosofie van de Suzuki-methodiek en op resultaten van wetenschappelijke studies over de ontwikkeling van kinderen.

Maak het mee!

Schrijf je vandaag nog in voor de activiteit "{{ name }}"

Activiteitscode:{{code}}
Activiteitnaam:{{name}}
School:{{school}}
{{ errors.first('SignupClass') }}
Opmerking/periode
Activiteit kan plaatsvinden op
Voorkeur (indien van toepassing)
  •  
    {{ daypart }}
    Och Mid
  • {{ option.name }}
Om je aanvraag definitief te verzenden ga je naar je winkelmandje