Inspiratiefestival | Nationale Voorleesdagen


Vier van woensdag 22 januari t/m zaterdag 1 februari 2020 De Nationale Voorleesdagen op school. Laat alle jonge kinderen en ouders genieten van het verhaal van Moppereend, het Prentenboek van het Jaar, geschreven door Petr Horácek.


Moppereend gaat gedurende dit prentenboek van mopperig naar extreem chagrijnig. De andere dieren, die haar juist proberen op te vrolijken door te vragen of ze met hen wil meedoen, worden uiteindelijk allemaal aangestoken door het gechagrijn van eend. Ondertussen wordt het donderwolkje boven moppereend groter en groter tot het een ‘megantische’ zwarte wolk is geworden. En wat krijg je dan? De boel barst los: regen, dansende dieren in de plassen en een regenboog. Een mooie conclusie: hoe donker de wolken ook worden, ooit komt er een einde aan.

Ter voorbereiding en inspiratie op De Nationale Voorleesdagen organiseert BplusC met partners een Inspiratiefestival. Professionals die werken met peuters en kleuters krijgen volop ideeën voor het organiseren van activiteiten in eigen huis. Beleef de Prentenboek TopTien en neem een inspiratiepakket mee naar huis.

Maak het mee!

Schrijf je vandaag nog in voor de activiteit "{{ name }}"

Activiteitscode:{{code}}
Activiteitnaam:{{name}}
School:{{school}}
{{ errors.first('SignupClass') }}
Opmerking/periode
Activiteit kan plaatsvinden op
Voorkeur (indien van toepassing)
  •  
    {{ daypart }}
    Och Mid
  • {{ option.name }}
Om je aanvraag definitief te verzenden ga je naar je winkelmandje