Bibliotheek op school

Groep 1 en 2 | Groep 3 en 4 | Groep 5 en 6 | Groep 7 en 8 | Leerkrachten | Zoeken

Projecten
Of uw school nu op zoek is naar leuke, losse projecten of een meerjarenplan waarmee de school invulling kan geven aan een doorlopende leerlijn leesbevordering en digitale geletterdheid; het kan allemaal! U kunt onze projecten de plek geven die bij de school, de leerkrachten en de kinderen past. BplusC zorgt voor een professionele impuls op het gebied van taal & media.

Een goede taalontwikkeling is een belangrijke factor van schoolsucces. Bovendien wordt digitale geletterdheid steeds belangrijker. Leer kinderen verschillende vaardigheden die zij als geen ander nodig hebben in de eenentwintigste eeuw. Met onze projecten zetten we vooral in op leesmotivatie of verbinden we taal met technologie, want dat zorgt voor meer lezen. En meer lezen betekent: beter in taal!

Werken aan kwaliteit
Werk met BplusC aan leesonderwijs en media-educatie met kwaliteit! Door van tijd tot tijd inspiratie buiten de deur te zoeken, bijvoorbeeld in de vorm van een cursus of bijeenkomst, blijven leerkrachten en teams gemotiveerd en hebben zij meer plezier in hun werk. Ook met ondersteuning, bijvoorbeeld in de vorm van advies of digitale middelen, kan BplusC zorgen voor meerwaarde of de dagelijkse lespraktijk verrijken. Lees meer over werken aan kwaliteit.