Scholen/Kindercentra

Scholen/Kinderopvang

BplusC in het onderwijs

Op deze pagina's vindt u een overzicht van onze producten, projecten, voorstellingen, trainingen en inspiratiedagen voor het onderwijs: van kinderdagverblijven tot BSO’s, van basisscholen tot voortgezet en vervolgonderwijs.

Het is voor ons belangrijk dat wat wij ontwikkelen en selecteren, goed aansluit op wat u nodig heeft. Daarom biedt BplusC verschillende projecten, producten, voorstellingen, trainingen en inspiratiedagen aan op het gebied van cultuur, lezen en mediawijsheid, zowel kant-en-klaar als op maat, in pakketten en op zichzelf staand.

Neem gerust contact op als u speciale wensen heeft of als wij u kunnen helpen bij het kiezen, zodat u krijgt wat bij u of uw school past.

Algemeen coördinator onderwijs (Vivian Treurniet)
onderwijs@BplusC.nl
071 516 85 06

Subsidieregeling Impuls Muziekonderwijs

Wij nodigen scholen uit Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Wassenaar en Oegstgeest die geïnteresseerd zijn graag uit om contact met ons op te nemen. Dit kan via onderwijs@BplusC.nl.

Meer lezen kan hier

Nieuws

Media Mania

Techniek – (digitale)boeken – programmeren – gadget – mediawijsheid in de klas…

Media Mania is het thema van het netwerk Cultuureducatie en Open Boek. Meld je nu aan voor het netwerk! Klik hier en meld je aan. Stuur een email met je naam, naam school/instelling en factuuradres.

Kijk voor meer informatie en het programma hier


BoekStart in de Kinderopvang
Kinderen van nul tot vier jaar via de kinderopvang met boeken en voorlezen in aanraking brengen, dat is BoekStart. Bekijk hier hoe u dit met BplusC kunt verwezenlijken.

Op zoek naar een project of cursus? Kijk hier!