Voorgaande projecten

De Cultuurcoaches zitten niet stil. Wil jij weten wat voor gave projecten we al gedaan hebben? Bekijk het hieronder.

Leiden Vertelt

Iedereen zit vol verhalen en sprankelgedachten. Wij vroegen Leidenaren hun verhaal met ons te delen. Bekijk hier alle sprankelgedachten. 

Culturele Tips

Bekijk onze culturele tips voor initiatieven die je niet mocht missen.

Isolatiemateriaal

Leidse kunstenaars laten van zich horen ten tijde van Corona. Bekijk alle video's op ons YouTube kanaal.

Meivakantie

In de meivakantie hebben wij meerdere online workshops georganiseerd. Wil jij deze workshops alsnog volgen? Bekijk de video's hier:
Klik hier voor de online lessen 4 - 6 jaar
Klik hier voor de online lessen 6 - 9 jaar
Klik hier voor de online lessen 9 - 12 jaar

Woorden tussen Muren

Woensdag 29 april hebben wij de stadsdichter van Leiden, Marianne van Velzen, een dag lang opgesloten in de Bibliotheek in de Nieuwstraat. Marianne heeft gedichten geschreven, geïnspireerd door de stilte van een lege bibliotheek.

De teksten van Marianne zijn aan het einde van de dag op de ramen van de bibliotheek aan de Nieuwstraat geschreven. Ook op de andere bibliotheeklocaties in Leiden en Leiderdorp zijn haar gedichten inmiddels te bewonderen. Bovendien heeft Niki Koutouras in Leiderdorp, Stevenshof en Het Gebouw prachtige tekeningen aan de teksten toegevoegd. Lees meer over dit project in de Leidse Glibber, Sleutelstad en Indebuurt Leiden.

Carrousel
Vrijdag 18 oktober 2019 was weer een spectaculaire editie van het cultuurfestival Carrousel. Deze keer in de wijken Boerhaave en Mors district met als festivallocaties Libertas Huis van de Buurt Morschwijck.
Nog even nagenieten van het festival? Bekijk hier de aftermovie