Minecraft Challenge #3 | INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK!

In samenwerking met het Rijksmuseum van Oudheden organiseert BplusC voor de derde keer een Minecraft Challenge. Ben je tussen de 9 en 14 jaar oud, schrijf je dan snel in voor deze nieuwe, te gekke Minecraft Challenge! Kies een teamgenoot en geef je samen op.

Wat je nodig hebt, is een eigen Minecraft JAVA edition (Mojang). Na de startbijeenkomst op zaterdag 3 of woensdag 7 maart bouw je thuis verder. Je logt in met je eigen account en bouwt samen met je teamgenoot op onze speciale Minecraft-server aan je gebouw.

Romeinse stad

Het uitgangspunt voor de challenge is de Romeinse stad. Van domus tot tempel, badhuis tot triomfboog: alle gebouwen zijn nodig om een Romeinse stad in Minecraft te laten opbloeien.
Doe je mee aan de challenge? Dan mag je gratis inspiratie opdoen voor jouw gebouw in het Rijksmuseum van Oudheden.

Hoe het werkt?

Je schrijft je in vóór 25 februari en komt naar een van de twee startbijeenkomsten. Daar krijg je samen met je teamgenoot een plot waarop je je gebouw gaat bouwen. Samen met alle deelnemers werk je aan een Romeinse stad.

Startbijeenkomst 1: zaterdag 3 maart, 13.00-15.30 uur, locatie Nieuwstraat 
Startbijeenkomst 2: woensdag 7 maart, 14.00-16.30 uur, locatie Nieuwstraat

Tijdens de bijeenkomst krijg je meer uitleg over de opdracht. Ook krijg je een gebouw en plot toegewezen en ontvang je je vrijkaartje voor het museum. Er is ruimte om alvast te starten met bouwen en je kunt vragen stellen.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking is op zaterdag 24 maart om 19.00 uur in het Rijksmuseum van Oudheden. Uit alle deelnemers kiezen we twee winnaars! Elke winnaar krijgt zijn gebouw in een 3D-print mee naar huis.

Uitgelicht

Vragen?

Mail naar jarig@BplusC.nl