Website Story: Testers gezocht!

De structuur van de nieuwe website staat, nu nog testen en finetunen!
Binnen het bibliotheekgedeelte kan er inmiddels in de catalogus worden gezocht en staan de meeste informatiepagina’s online. Bij het onderdeel cursussen gaat het inrichten wat meer tijd kosten dan we oorspronkelijk hadden verwacht.

Omdat we met een nieuw cursussysteem (CursAd) aan de slag zijn gegaan, moeten er nieuwe koppelingen worden gebouwd om cursussen en informatie goed op de site te laten zien. Daar is CursAd al een heel eind mee, maar nog niet alle data en cursussen worden op dit moment goed aan de website doorgegeven. Helaas hebben we daardoor moeten besluiten de livegang die we voor ogen hadden (voor de herfstvakantie) uit te stellen tot een nader te bepalen datum.

Testen van de site

Dank aan de collega’s die zich al hebben gemeld om te helpen bij het testen van de site. Naar verwachting starten we in de tweede week van oktober met testen. Maar… nog steeds zijn we op zoek naar collega’s die de site mee willen testen. Heb je interesse? Meld je dan aan via je leidinggevende.

Hoe het werkt

Op het moment dat de site zover klaar is dat we kunnen gaan testen, ontvang je een e-mail met daarin een aantal opdrachten die je op de site moet uitvoeren. Het maken van de opdrachten zal ongeveer 2 uur in beslag nemen. De opdrachten hoeven niet in een keer gemaakt te worden. Je kunt het zelf indelen en er 2 of 3 dagen over doen. Je kunt vanaf iedere werkplek, met laptop, telefoon of tablet meehelpen met testen!

Alvast rondneuzen?

Ben je nieuwsgierig en wil je heel graag alvast eens rondneuzen op de nieuwe website? Dat kan, loop even binnen bij Roos of stuur een mailtje: R.Derichs@BplusC.nl.

 

BplusCetera september 2018