BplusCetera september 2017

Ontmoeting en debat

Shaffy Podium

Ramses Shaffy woonde van zijn zesde tot zijn achttiende levensjaar in Leiden aan het Terweepark. Over deze jaren zei hij later: “Hier lag de schoonheid en de basis voor mijn leven.” Hier lag het fundament voor zijn enorme talent.

Als hommage aan zijn Leidse jaren organiseert het Centrum voor Amateurkunst Leiden in samenwerking met omwonenden van het Terweepark op zaterdagavond 9 september een speciaal Open Podium: het Shaffy Podium. Een bonte avond met optredens, unieke herinneringen als origineel eerbetoon aan het rijke oeuvre van Ramses Shaffy.

Wie: Linda Capel
Status: 9 september 2017

Kunstshot

Op vrijdag 15 september vindt voor de 19e keer Kunstshot plaats, het culturele festival voor 4e jaar havo/vwo-leerlingen. In samenwerking met culturele instellingen in de gehele stad biedt BplusC middelbare scholieren de gelegenheid kennis te maken met kunst en cultuur. De activiteiten van BplusC vinden plaats in de locaties Nieuwstraat, Het Leidse Volkshuis, Muziekhuis en Oude Vest.

Wie: Linda Capel
Status: 15 september 2017

Debat Internetvloggen

Joost Vullings, politiek verslaggever bij de NOS, bekend van Jinek en DWDD en zijn formatievlogs, Eliane Groenendijk, mediacoach en directeur Mediaswitch en Rosalie, 14 jaar oud en internetvlogger over onderwerpen als beauty, make-up, huiswerk en vakantie, gaan met elkaar in gesprek over vloggen, internet-etiquette, wat plaats je wel en wat niet, hoe ga je om met (soms zeer heftige) reacties en nog veel meer.

Wie: Linda Capel
Status: 24 september 2017