BplusCetera september 2017

Bericht van Willem van Moort

Allereerst hoop ik dat iedereen een fijne zomervakantie heeft gehad en met een goed opgeladen batterij weer aan de slag is gegaan.

Het cursusseizoen is ondertussen alweer in volle gang. Helaas is de start van het cursusjaar niet voor iedereen vlekkeloos verlopen. Gelukkig werkt de Cursusadministratie hard om de schade te beperken, waarvoor dank. Het goede nieuws is dat de pr-campagne voor de proeflessen een groot succes is: in totaal zijn er ruim 200 proeflessen aangevraagd. We hopen veel nieuwe cursisten te verwelkom.

In BplusC in actie kun je meer lezen over nieuwe samenwerkingsverbanden en ontwikkelingen op het gebied van de bibliotheek, huisvesting en ICT. Dit alles hebben we ook verwerkt in een aanvulling op de offerte 2018-2020 voor de gemeente Leiden. We gaan ervan uit dat we hiermee de vragen die we naar aanleiding van de offerte hadden gekregen op een overtuigende manier hebben beantwoord. Deze aanvulling zal, net als de offerte zelf, input zijn voor het externe onderzoek door DSP groep, dat inmiddels van start is gegaan.

We zijn op de goede weg. Ik zie de resultaten van het onderzoek dan ook met vertrouwen tegemoet.

Willem van Moort